yorguncadıcım,bu kadar mı olur!!!!!!! şimdi sana mesaj yollamaya çalışıyorum ama sürekli henüz 100 mesaj kotamı doldurmadığım için sana mesaj yollamama izin vermiyor..ne temiz kalpliymişim,bir de baktım senin mesajın düştü...canım,sinema kodlarını sana nasıl ulaştırabilirim ki?
şu puzzle ı bulucam diye kör olucam nerdeyse, daha önce iki kez sormuştu burdaki hatunlar, renklerinden falan kolaylıkla bulup paylaşmıştımben buradaki parçaları çin ya da japon sanatı işlerine benzettim..
https://www.facebook.com/PuzzleGaleri?ref=ts&fref=ts
şu puzzle ı bulucam diye kör olucam nerdeyse, daha önce iki kez sormuştu burdaki hatunlar, renklerinden falan kolaylıkla bulup paylaşmıştım
ama bunu yok anam yok bulamıyorum, bi de yoruma yazmışlar çok kolaaay diye
bugün yoktum buralarda, ancak bakabildim ve tabisiiiiiiiii hiç bişeyde yokummm :)))
sorma sorma..eşime bile görev verdim..sayfaları bölüştük..ama yok bulamadık,bulamıyoruz..aynen,bir de altına kolay yazmamışlar mı!!! belki de gerçekten kolaydır,gözden kaçırıyoruz mutlaka...eşim de delimisin,nesin..alayım ben sana puzzle onu yap,işimiz mi yok diyor :)))))
shedukkan.com ‏@shedukkan
Bu tweeti yarın saat 22:00 a kadar retweet eden 1 kişiyehttp://www.shedukkan.com 'dan kendi seçeceği 1 adet çanta hediye..!
hergün:
ciflemeyi
çokokremi
keskinoğlu anketi
hürriyet kampüsü unutmayalım..
haftalık:
hürriyet ve radikal kitap çekilişleri
kızlar halley ne zaman yarışma yaptı.ben 2 aydır burdayım.hiçbirşeye katılamadım kazanamdım. hep yarışma bitince haber oluyor burda nedense..ooff ki ne offcanım sıkıldı..
Bugün hiç gelemedim buraya paylaşıldı mı bilmiyorum sürat kargo kazananlar Sürat Kargo - Kutu Kutu Hediye / Sürpriz Hediyeler Kazananları | Facebook
Bugün hiç gelemedim buraya paylaşıldı mı bilmiyorum sürat kargo kazananlar Sürat Kargo - Kutu Kutu Hediye / Sürpriz Hediyeler Kazananları | Facebook
Eki Görüntüle 619818 Eki Görüntüle 619819 Eki Görüntüle 619821 Eki Görüntüle 619820 Eki Görüntüle 619820
Merhaba kızlar
Nivealarım kardeşime ve bana geldi.Bi kaç eksiği var
Mercedes bugün geldi.Çokolarda geldi..Kardeşim adına bi daha kazanmışım
Canderel ve etiyi bekliyorum
bana gelen mercedes'te şu alet ıvır zıvırları yok..
bende vardı diye hatırlıyordum,göremeyince yanlış hatırlıyorum heralde dedim :44:
Imkansızı cifle her 25.kiş,ye deilmiydi şimdi 50 yazıyoda yanlışmı aklımda kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?