Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

süpersinn cok saoll, facebook olabilir sana facebook adresmi mesaj olarak atıyorum

böyle birşey buldum arkadaşlar,değerlendirmek isteyen olabilir:

Türk Telekom müşterileri için aşağıdaki ürünler için %40; diğer tüm çiçek, çikolata ve Gusto lezzetler için %30 indirimle sipariş verebilirsiniz. Kampanya, indirim şifrenizle birlikte geçerli olacaktır. İndirim şifrenizi alabilmek için “CICEK” boşluk “Alan Koduyla Birlikte Ev Telefonunuzu ” yazıp 6616’ya bir SMS ile göndermeniz gerekmektedir. Şifrenizi, sipariş sırasında “Promosyon Kodu” alanına girmeniz yeterlidir. Kampanya, 9 Ocak 2013 - 31 Ocak 2013 tarihleri arasında geçerli olup; cicek.com sitesindeki diğer kampanyalar ve site içi indirimlerle birleştirilemez.

Bireysel TTNET müşterilerine özel koleksiyondan seçeceğiniz ürünler için %40; diğer tüm çiçek, çikolata ve Gusto lezzetler için %30 indirimle sipariş verebilirsiniz. Kampanyadan faydalanmak için TTNET İndirim Şifrenizi, sipariş sırasında “Promosyon Kodu” alanına girmeniz yeterlidir. İndirim şifrenizi alabilmek için “CICEK” boşluk “TC Kimlik Numaranızı” yazıp 6606’ya bir SMS ile göndermeniz gerekmektedir. 6606'ya gönderilen tüm SMS'ler 1 SMS ücreti ile ücretlendirilir. Kampanya, 31 Ocak 2013’e kadar geçerli olup; cicek.com sitesindeki diğer kampanyalar ve site içi indirimlerle birleştirilemez.

KAZANMAKMAK üyelerine özel koleksiyondan seçeceğiniz ürünler için %40;diğer tüm çiçek, çikolata ve Gusto lezzetler için %30 indirimle sipariş verebilirsiniz. Kampanyadan faydalanmak için KAZANMAKMAK İndirim Şifrenizi, sipariş sırasında "Promosyon Kodu" alanına girmeniz yeterlidir. İndirim şifrenizi alabilmek için "KAZAN" boşluk "TC Kimlik Numaranızı" veya alan koduyla Ev Telefon Numaranızı yazıp 6616'ya bir SMS ile göndermeniz gerekmektedir. 6616'ya gönderilen tüm SMS'ler 1 SMS ücreti ile ücretlendirilir. Kampanya, 31 Ocak 2013'e kadar geçerli olup; cicek.com sitesindeki diğer kampanyalar ve site içi indirimlerle birleştirilemez.

Son düzenleme:

sorma sorma..eşime bile görev verdim..sayfaları bölüştük..ama yok bulamadık,bulamıyoruz..aynen,bir de altına kolay yazmamışlar mı!!! belki de gerçekten kolaydır,gözden kaçırıyoruz mutlaka...eşim de delimisin,nesin..alayım ben sana puzzle onu yap,işimiz mi yok diyor :)))))

az önce de benimki diyo ki, aşkım ben sana alayım bi çokokrem bi kutu eti puf bi kalıp peynir, yorma kendini diyo

https://www.facebook.com/hemeglenhemyaris

shedukkan.com ‏@shedukkan
Bu tweeti yarın saat 22:00 a kadar retweet eden 1 kişiyehttp://www.shedukkan.com 'dan kendi seçeceği 1 adet çanta hediye..!

hergün:
ciflemeyi
çokokremi
keskinoğlu anketi
hürriyet kampüsü unutmayalım..

haftalık:
hürriyet ve radikal kitap çekilişleri

iyi geceler kızlar hiç bir şey kazandıgım yok yine bari şu gündelikleri kaçırmayım off püff

kazananlarıda tebrik ederim

kızlar halley ne zaman yarışma yaptı.ben 2 aydır burdayım.hiçbirşeye katılamadım kazanamdım. hep yarışma bitince haber oluyor burda nedense..ooff ki ne offcanım sıkıldı..

O nerden çıktı kısss Yarışmaları güncel haliyle burdan takip edebiliyo herkes, sen geç okuyosundur

Bugün hiç gelemedim buraya paylaşıldı mı bilmiyorum sürat kargo kazananlar Sürat Kargo - Kutu Kutu Hediye / Sürpriz Hediyeler Kazananları | Facebook

Umutluydum bundan ama olmamış, gerçi anahtarlık demişler yorumlarda hediye için.. Eğer öyleyse çok da üzülmedim yani

UIP Türkiye hayranları, 'Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları'nı herkesten önce izliyor!

UIP Türkiye'nin Facebook yarışmasındaki soruyu doğru yanıtlayan 15 kişi, 'Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları'nın 31 Ocak'ta Capitol Spectrum Sinemaları'ndaki ön gösterimine çift kişilik davetiye kazanıyor. Haydi yarışmaya!

https://www.facebook.com/UIPTurkiye/app_382260895143907

Cevap "yakmak" sankim...

Son düzenleme:
bunlarda dün geldi.. mercedes benz'in hediyeleri

bana gelen mercedes'te şu alet ıvır zıvırları yok..
bende vardı diye hatırlıyordum,göremeyince yanlış hatırlıyorum heralde dedim :44:

Olması lazım cnm aynı anda kazanmadık mı seninle?Kazandığın hediye sadece takvim mi tornavida takımı mı?

günaydıınn

hürriyet kampüs günlerden sonra ilk kez mantıklı, doğru düzgün ve kolay sorular hazırlamış

UIP Türkiye'nin Facebook yarışmasındaki soruyu doğru yanıtlayan 15 kişi, 'Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları'nın 31 Ocak'ta Capitol Spectrum Sinemaları'ndaki ön gösterimine çift kişilik davetiye kazanıyor. Haydi yarışmaya! http://on.fb.me/XCJdnT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…