Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kampanya yazısını başka siteden alıp senmi yazıyorsun.ç yoksa bu bölümdemi çalşıyorsun canım anlamadım. Yani bize iyilik aşısındanmı burda yazıyorsun yoksa omoyamı çalışıyorsun?

sen ne diyorsun :)) önce düzgün yazarsan çok daha iyi olur, onun dışında sorduğun yazdığın şeyde çok saçma

İlahi ne bileyim Hani Biz deyince , soruda bitişik yazılmış tek kelime sanıyordum ben . Teşekkürler cevap için

Bu arada Omo nun yazısı mail olarak geliyor , benim mailime de düştü az önce .

kampanya yazısını başka siteden alıp senmi yazıyorsun.ç yoksa bu bölümdemi çalşıyorsun canım anlamadım. Yani bize iyilik aşısındanmı burda yazıyorsun yoksa omoyamı çalışıyorsun?

amaaaann

Son düzenleme:
Ah ! anladım Sağol yorguncadı Necii hepimiz OMO'cuyuz evet Omo'ya çalışıyoruz

mecazi anlamda yani şaka yapıyorum şimdi yanlış anlaşılırım gene tartışma çıkmasın yok yere

Son düzenleme:

anlamadımki bu ne demek:44: bu ayın ödülleri bitmedi mi?

ayy gülceğim yoktu. bana mail gelmiş bende size aktardım burda yarışmaları paylaşıyoruz ya öyle
bitti bu aykiler canım

sen ne diyorsun :)) önce düzgün yazarsan çok daha iyi olur, onun dışında sorduğun yazdığın şeyde çok saçma

KIZMA CANIM.BEN YENİYİM BURDA.demek istediğim sen kampanyadan haber vermek içinmiburdasın ykosa bizim gibi kullanıcımısın.onu merak ettim.omo yetkilisiysen sorularım olacaktı.yanlış anladın sen beni

KIZMA CANIM.BEN YENİYİM BURDA.demek istediğim sen kampanyadan haber vermek içinmiburdasın ykosa bizim gibi kullanıcımısın.onu merak ettim.omo yetkilisiysen sorularım olacaktı.yanlış anladın sen beni

burdaki bütün arkadaşlar sen ben gibiç yani yarışmaları paylaşıyor
sizin gibi kullanıcıyım

sanırım yazarken bir yazım hatası oldu. sanki böyle yargılarmış gibi anlaşıldı. canım ESMERİST arkadaşımız burda sık sık paylaşım yapan bir kullanıcıdır.

Danino ‏@DaninoTurkiye

Birazdan soracağımız soruya saat 17:00'ye kadar doğru cevap verin, çekilişle 5 adet Danino 6’lı Promosyon Paketi kazanma şansını kaçırmayın!

Kullanmadığınız PuanOMO'larınız sıfırlanmadan, 31 Ocak 2013 saat 16:00'a kadar puanınıza uygun hediyelerden seçiminizi yapmanızı önemle rica ederiz.

Bir sonraki kampanya dönemimiz ise 31 Ocak 2013 saat 17:00'da başlayacaktır.

OMO Kadınlar Kulübü'ne verdiğiniz destek için teşekkürlerimizi sunarız.

OMO Kadınlar Kulübü

şimdi annem aradı durunun oyunundan kazandığım duş jeli gelmiş
kazananlar varsa sizinkilerde yakında gelir.

BayBayNakit‏@baybaynakit

Twitter yarışmamız bugün saat 15:00’da başlıyor. Saat 15.00’daki tweet’imizi RT yapan 5 kişi #BayBayNakit'ten kupa kazanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…