kampanya yazısını başka siteden alıp senmi yazıyorsun.ç yoksa bu bölümdemi çalşıyorsun canım anlamadım. Yani bize iyilik aşısındanmı burda yazıyorsun yoksa omoyamı çalışıyorsun?
anlamadımki bu ne demek:44: bu ayın ödülleri bitmedi mi?
kampanya yazısını başka siteden alıp senmi yazıyorsun.ç yoksa bu bölümdemi çalşıyorsun canım anlamadım. Yani bize iyilik aşısındanmı burda yazıyorsun yoksa omoyamı çalışıyorsun?
anlamadımki bu ne demek:44: bu ayın ödülleri bitmedi mi?
sen ne diyorsun :)) önce düzgün yazarsan çok daha iyi olur, onun dışında sorduğun yazdığın şeyde çok saçma
KIZMA CANIM.BEN YENİYİM BURDA.demek istediğim sen kampanyadan haber vermek içinmiburdasın ykosa bizim gibi kullanıcımısın.onu merak ettim.omo yetkilisiysen sorularım olacaktı.yanlış anladın sen beni
KIZMA CANIM.BEN YENİYİM BURDA.demek istediğim sen kampanyadan haber vermek içinmiburdasın ykosa bizim gibi kullanıcımısın.onu merak ettim.omo yetkilisiysen sorularım olacaktı.yanlış anladın sen beni
kızlar omo da kazandığınız bir hesaptan bi daha katılabiliryormusunuz
evet her ay katılabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?