Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaslar mrb.. su anda burda noluo anlamadım desem kım ne kazanıo bırı anlatabılırmı acaba ? =)

burada bazı firmaların kampanyaları oluyor yarışmaları ya da numune dağıtıyorlar biz de 3-5 neyse yarışıyoruz bunlara katılıyoruz birbirimizi haberdar ediyoruz yardımlaşıyoruz böyle cnm aramıza katılırsan ve aktif olursan zaten yavaş yavaş alışınca anlarsın

tesekur edrımmm öncelıkle .. ee pekı ne yapmam gerekıo

merhaba,
bugüne kadar 87 mesajınız olmuş..bu mesajlarınız ne ile ilgiliydi peki? bunca zamandır hiç mi katılmadınız birşeye?

merhaba !!! yanı daha yenı kayıt oldum aslında cok olmadı.. hiç bişeyede katılmadım . yanı neyle ılgılı bu msjlarlamı beğenılerle falanmı ?

arkdşlar t. altntş ismini 1 saat içinde 4 kampanyada gördüm kendi adımı hem annemin hem kendimden ktldığım halde 4ay içinde 1 kez gördüm normal mi

ağlamak isdiorum bugun hiç bişeye katılamadım sonucu açıklanan hiç bişeydede yokum giremedim nete öf ya hiç şans gülmicek sanırım bi lipton kazanmışdım o noldu acaba gelen gidende yok gelseydi bi çay içseydim

günaydınn, hayırlı cumalarr

kampüs bugün çook kolay

cevaplar(sırayla değil ama, sırasını unuttum çünkü )

sanal alem
hacker
chat
nickname
beşinciyi de unuttum (bugün beynim erkenden yumuşadı)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…