Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

rexona ile güne basla hediye kazanan talihlilerrrrr
15 - 21 Temmuz Haftasi Talihlileri
MÜZEYYEN ERSÖZ
RUKIYE SERIN ARSLAN
ÖZLEM CEYLAN
SENEM PEKPAYZIN AVCI
ESRA YIĞIT HANCI
DENIZ ÇAKMAK
TUĞBA MEVT CANER

yokummmmmmmmmmm diyooooo

Son düzenleme:

gene mi yaaa hergün katılıyorum ama bennnnnnnnnnnnnnnnn offfffff neyse bu haftaki ganimetde iyi idare edicez bunlarla

KIZLAR prima paketime kavuştum gidip aldım ebebekten hamile olamama rağmen ama acaip stres yaptım bişi derlermi die ama kız sadece paketi gtirdi kimliğimiladı adımı soyadımı yazdı bi baktım kağıda hamlie mi die bi soru var :s sonra bende hemen göbişimi şişirdim kzı yazarken baya ama zaten biraz göbeğim var :) sonra kız hamile mi kısmına evet yazdı yaa ahahaha valla ii yırttım bence

Filli Boya ve Haçiko işbirliği ile sen de barınakların renklenmesine katkıda bulunabilirsin. Hemen “Renkli Barınaklar” sekmemize tıkla, 20 arkadaşını davet et, can dostlarımızın evlerini renklendir!

Filli Boya | Facebook

ahh canım benim yaa nolucak sanki bak ben hamileydim inanki son 2 ayda göbüşüm belli olmuştu
güle güle kullan burda yoktu ben kargo parası verdim hatta bezleri kullandı bebişim darısıda size olsun inşş

kızlar şu dekoratif aynalardan kazanmışım kazanıpta evine gelen varmı.yani güvenlimi.:26:çok sevindim yaaaaaaaa

Benim geldi canım adres tel yazmıştım mesaj olarak dekoratif aynalara.. Çok küçükler 8 tane bide arkada yapışacak yer yok sanırım yapıştırıcı sürmemiz gerekecek

ben bu veronoyu merak ediyordum

bebişim olduğu içinb sık takip edemiyorum sormadımdaa önceki sayfalara bak dersiniz diyee

bu link iyi oldu teşekkür ederim cnm

kızlar kendine güvenen katılsınnnn :))) evlenmeseydim katılırdım ama eşim hayatta okeylemez bu yarışmayı :)

Adaylar katılmak istedikleri fotoğraflarını www.facebook.com/kusursuzmakya j fan sayfası duvarına; İsim,yaş ve katıldıkları şehri belirtip yüklemelidir.
Yarışmada 18 yaş sınırı vardır.
Aday fotoğrafları yarışma devam ettiği süre içinde sayfada yayınlanacak ve en çok "Like" yani "Beğeni" alan yarışmacılar finalist olarak seçilecektir.
Sayfamıza yarışma için tek bir fotoğraf yüklemelisiniz. Aksi takdirde diskalifiye edileceksiniz.
Yarışmaya aday olmak için yükleyeceğiniz fotoğraflara profesyonel hiç bir müdahale yapılmamış olması gerekmektedir.
1o Ağustos 2011 Cuma saat 17.00 katılım sonlandırılacaktır. Bu saat ve tarihten sonra fotoğraf kabul edilmeyecek ve mevcut aday fotoğraflarındaki “Like” artışı dikkate alınmayacaktır.
En çok “Like” yani “Beğen” toplayan aday fotoğrafları içinden belirlenecek ilk 2o finalist arasından, Jüri bir değerlendirme yapıp birinciyi belirleyecektir.
Haziran ayı sonunda finalistler arasında Jürimiz tarafından belirlenecek Yüz Güzeli
ALL Dergisi Eylül ayı sayısında duyurulacaktır.
Flormar Yüz Güzeli Yarışması yıl sonuna kadar her ay tekrarlanacak bir yarışmadır. Yıl sonunda her ayın güzeli arasından Güzeller Güzeli seçilecektir.
Yarışmaya katılan tüm yarışmacılar, işbu şartnameyi kabul etmiş sayılırlar.
Adayların fotoğraflarını kendi Facebook hesaplarından eklemeleri gerekmektedir.

kızlar bişi sorcam sizin 8x4 lerniz geldi mi bende kazandım ama hiç hbr yok

Wenice
Bugünlük kampanyamız sona erdi.Kazanan takipçilerimiz:

3-7 yaş grubu için
Erkek çocuk ürününü kazanan takipçimiz: Esra Nalbantol
Kız çocuk ürününü kazanan takipçimiz: Sevgi Ersoy

Kampanyamız yarın devam edecek herkese bol şans:))

bu cekılıslere hep facebook u olanlar mı katılıyor yaa
facebook u olmayanların katılabılecegı cekılısler ytokmu?

rexona nasıl katılacagız?

Benim geldi canım adres tel yazmıştım mesaj olarak dekoratif aynalara.. Çok küçükler 8 tane bide arkada yapışacak yer yok sanırım yapıştırıcı sürmemiz gerekecek

içinden sarı iki taraflı yapıştırıcısı çıkıyo canım.poşetini atmadıysan iyice bak..bende ilk başta görmemiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…