- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
15 - 21 Temmuz Haftasi Talihlileri
MÜZEYYEN ERSÖZ
RUKIYE SERIN ARSLAN
ÖZLEM CEYLAN
SENEM PEKPAYZIN AVCI
ESRA YIĞIT HANCI
DENIZ ÇAKMAK
TUĞBA MEVT CANER
yokummmmmmmmmmm diyooooo
canım bu hangi yarışmanın sonucu :26:
kığılıya daha öncede katıldım ama o kadar çok kampanyaya katılıyoruz ki artık hangisi nasıl oluyordu karıştırıyorum
rexona ile güne basla hediye kazanan talihlilerrrrr
15 - 21 Temmuz Haftasi Talihlileri
MÜZEYYEN ERSÖZ
RUKIYE SERIN ARSLAN
ÖZLEM CEYLAN
SENEM PEKPAYZIN AVCI
ESRA YIĞIT HANCI
DENIZ ÇAKMAK
TUĞBA MEVT CANER
yokummmmmmmmmmm diyooooo
KIZLAR prima paketime kavuştum gidip aldım ebebekten hamile olamama rağmen ama acaip stres yaptım bişi derlermi die ama kız sadece paketi gtirdi kimliğimiladı adımı soyadımı yazdı bi baktım kağıda hamlie mi die bi soru var :s sonra bende hemen göbişimi şişirdim kzı yazarken baya ama zaten biraz göbeğim var :) sonra kız hamile mi kısmına evet yazdı yaa ahahaha valla ii yırttım bence
kızlar şu dekoratif aynalardan kazanmışım kazanıpta evine gelen varmı.yani güvenlimi.:26:çok sevindim yaaaaaaaa
zehra_ist arkadaşım veronayo sormuş özel mesaj atamıyorum buradan yazdım
Giriş Yap | Facebook
link bu
hergün burada Türkiye de bi tatil yöresinin resmini veriyolar(yukarıdaki linkte) cevabını veranonerede@doluca.com adresine mail atıcan mailin konu kısmına cevabı mailin içine de adını soyadını adresini ve telini yazacan hepsi bu cevabı bulamazsan sayfada veriliyor doluca yada verona diye burdan takip edebilirsin bol şans bugünkü cevap Girne yat limanı-KIBRIS
Saray halı tam bir işkence 10 dk oldu hala site açılacak
cevaplar yağmış bile
kadınlar ne isterden hadiye kazananlar nasıl kazandınız?
yorum yazanlarmı kazanıyor açıklarmısınız???
Benim geldi canım adres tel yazmıştım mesaj olarak dekoratif aynalara.. Çok küçükler 8 tane bide arkada yapışacak yer yok sanırım yapıştırıcı sürmemiz gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?