Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bazı beğen paylaş çekilişlerinde hani paylaşım yaptığımızı anlamak için link ekleyin diyorlar ya yoruma
işte sadece o linki nası şey etcez :26: derdimi anlatabildim mi ben profilimin linkini yazıveriyom ama görüyom bazı arkadaşların linkine tıklıyom işte xxxxx şunun fotoğrafını paylaştı diyo onu nası yapcaz bilen var mı?

Canım paylaştığın linkin üstünde paylaşma saati yazıyor ya hani ona tıkla sonra açılan sayfanın linkini al.

kendi profil sayfanı aç, orada paylaştığın şeyin başlığı altında bi dakika saat bişey yazar, ona sağ tıkla bağlantı adresini kopyala de, istediğin yere yapıştır

kendi profil sayfana gir yaptığın paylaşımda isminin yazdığı yerin hemen altında süre yazar 5 saniye 10 saniye filan diye oraya sağ tıkla bağlantı adresini kopyala de o kadar

hatunlar bişey sorabilir miyim, bu etiqadd de kalp e tıklayıp mı beğeniyoruz, yoksa ürünlerin sayfasını açınca facebook için Like butonu çıkıyo, ordan mı beğeniyoruz :26:

kendi profil sayfanı aç, orada paylaştığın şeyin başlığı altında bi dakika saat bişey yazar, ona sağ tıkla bağlantı adresini kopyala de, istediğin yere yapıştır

kendi profil sayfana gir yaptığın paylaşımda isminin yazdığı yerin hemen altında süre yazar 5 saniye 10 saniye filan diye oraya sağ tıkla bağlantı adresini kopyala de o kadar

teşekkür ederim kızlarrr

hatunlar bişey sorabilir miyim, bu etiqadd de kalp e tıklayıp mı beğeniyoruz, yoksa ürünlerin sayfasını açınca facebook için Like butonu çıkıyo, ordan mı beğeniyoruz :26:

kalbe tıklıyosun canım biraz geç algılıyo ama haberin olsun

bide 10 dan fazla tıklayın bazılarını cidden algılamıyo eksik olmasın fazla olsun :)

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlarrr

kalbe tıklıyosun canım biraz geç algılıyo ama haberin olsun

bide 10 dan fazla tıklayın bazılarını cidden algılamıyo eksik olmasın fazla olsun :)

rica ederim, ben de teşekkür ederim, evet her bir kalbin kızarması en az 5-10 sn sürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…