Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Son düzenleme:

canım linkin açılmıyor ekleyemiyoruz seni

iyi akşamlar kızlar
helen harper bendede olmuyor

Son düzenleme:
Ozon kreminde yarışmaya katıldıktan sonra altta kargo kazanana aittir kargo ücreti 4tl dir fazla vermeyiniz yazıyo

cosmostore face yarışması vardı kızlar cumartesi sanırım her 50, kişiye diye aramızda çıkan varmı?
bugün beni aradılar kazanmışım
izmit kocaeli mağazasından alınacakmış.
Bende eskişehirdeyim orada değilim ki.
Birisine verebilirim hakkımı sizde bana çek vs bişi verirsiniz isteyen olursa kızlar

cnm ben izmitliyim ama elimde çek yok olsaydı değiştirirdik:)

selam kızlar. 2-3 gündür evde olmadığım için giremedim. sadece telefondan facebook takip edebildim. oda yarışma sonuçlarına falan baktım katılamadım.
bu arada olanlar için ben kendimi suçlu hissediyorum. ben kendimi tanıtmak istemiştim sadece. hakkınızı helal edin kızlarr

yarışmalara gelicek olursak etiqadd ve şey'den kazanmışım. Şey'den kazandığım siparişi bugün vardim yarın elimde olur inşallah.
gomgomdan masa örtüsü gelmedi. ayrıca annemin aralık ayı omosuda gelmedi. ve benim nescafe fincanım. kazanmak ayrı dert hediyelerin gelmesi ayrı dert.
neyseki sorunsuz gelenlerde var. lilakutudan masaj yağı ve kazandığım eşarp.

kızlar helen harper bende oldu ama neden sizde olmamış anlamadım

ben de günlerdir bosch nin yarışmasına katılmaya çalışıyorum oyuna başla dediğimde farklı bilgisayarlardan tarayıcalardan denediğim halde bir türlü oynayamadım hep hata verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…