Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yarışmayı bende görmemiştim kazananları gördüm paylaştm

migroslarda kart olmadan kart numarası ile alış veriş yapılabiliyor mu, bilgisi olan var mı???

Son düzenleme:
kızlar omo kadınlar kulübüne yeni başladım..:) eğitimlerimiz bölümünü defalarca yapmama rağmen tamamlıyamıyorum nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ne yapabilirim sizce?

kızlar omo kadınlar kulübüne yeni başladım..:) eğitimlerimiz bölümünü defalarca yapmama rağmen tamamlıyamıyorum nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ne yapabilirim sizce?

canım ona başından başlıyosun ya bidahaki ay başla ortasında başlarsan bişey alamazsın ama

gunaydin hanimlar moneyden de bugun ne var acaba
birde SEY den kazanan olmadimi burda cvp veren olmamais

günaydın kızlar bende yeni uyandım daha kahvaltı bile yapmadım moneyi bende kaçırdımm ve bu soruunun cevabını vermiştim ben canım geçmişi okursan bulursunn

günaydın kızlar bende yeni uyandım daha kahvaltı bile yapmadım moneyi bende kaçırdımm ve bu soruunun cevabını vermiştim ben canım geçmişi okursan bulursunn

saol canm yaaa inan bakmistim ama kirk tane isi bir arada yapmaya calisinca kacirmisim hallettim simdi tesekkurler

milupatr ‏@milupatr

Yarisma sorusu: 6. Aydan sonra gaz sancisi ve kabizlik problemleri icin kullanilabilecek Aptamil devam sutunun adi nedir?

cevap conformil 2

Flo Ayakkabı ‏@floayakkabi

#flodansevgiliyehediye Bugün saat 14:00'da yapacağımız sevgililer gününe özel yarışmamıza katılın, sevgiliniz için bileklik kazanın!

kızlaaar şu duru oyununu hızlı yapabilen vardı şifrenizi verin isterseniz yaparım demişti kimdi oo
1 aydır kendimi paraladım hala 90 binlerde bi puan alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…