Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

KiğILI
Doğru Cevap :
Su, Keşif, His, Marin, Yeni Klasik
Aquatica, Explorer, Sense, Marine, Ceremony

Kazananlar:
1. Emine Şen
50. Nihatkayra Karabayır

Puffffff o nasıl tema yaaaaaaaaaaaa

mc den flurry midir nedir ondan kazanmıştım,kullanmıştım çekimi ama mc deki yetkili pek bi şe anlamamıştı bu işten
dondurmasını verin gitsin* moduna girmişti
az önce mesaj geldi
hediye kuponunuzu hala kullanmadınız,hatırlatırız diyor

blade geldi ama for men bende kullanırım diyodum hediye edicem artık.. Hediye kazananlar güle güle kullanııın, kazanamayanlarda inşAllah bugün kazanııır. Bol numuneli,hediyeli günler hanımlar

Verano Nerede Kampanyası 22 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır.
Kazanan kullanıcılarımız; İsmail Baştürk, Ali Özçiçek, Arsunay Savaşkan, Dudu Karan ve Önder Tatlav'ı tebrik ediyoruz.
Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.

ben yine yokummm:97::97::97:

blade geldi ama for men bende kullanırım diyodum hediye edicem artık.. Hediye kazananlar güle güle kullanııın, kazanamayanlarda inşAllah bugün kazanııır. Bol numuneli,hediyeli günler hanımlar

blade zaten erkek markası değil miydi:26: ben mi yanlış biliyorum:26::26:

Blade hayırlı olsun
Siz hangi tarihte kazanmıştınız, yani hangi tarihte kazananların hediyesi gönderilmeye başlanmış?

Verano Nerede Kampanyası 22 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır.
Kazanan kullanıcılarımız; İsmail Baştürk, Ali Özçiçek, Arsunay Savaşkan, Dudu Karan ve Önder Tatlav'ı tebrik ediyoruz.
Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.

sonunda kazanmışımmmmm

[h=2]Denedim Biliyorum Sonuçları kızlar.. F3 le arama yapmayı unutmayın Ariell Professionel kazanmışım ben

liste uzun olduğu için sildim kızlar..katılanlar sayfaya baksınlar linkim açılmıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…