Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya kızlar bu tavsiye kanalına üye oldum ben ama herkese teremyağ kuponu gitmiş bana gelmedi kupon ayrıca dimes için money kartınızı yazın dedi yazıyorum üye olun diyr hiç bi şey anlamadım:27::27::27::27:

ya kızlar bu tavsiye kanalına üye oldum ben ama herkese teremyağ kuponu gitmiş bana gelmedi kupon ayrıca dimes için money kartınızı yazın dedi yazıyorum üye olun diyr hiç bi şey anlamadım:27::27::27::27:

teremyağı istanbul için gönderiyorlarmış bende izmirdeyim sordum bazen şehirlere yönelik kampanyalar yaptıklarını söylediler ayrıca sitede english home var o kampanyayada katıl yakında onunla ilgili süprizlerimiz var diye yazmışlar sitede.... dimese gelincede kampanyaya katılı seçtiktikten sonra üye bilgilerinin olduğu profilim linkini tıkla olda müşteri kartları var oraya moneye kart numaranı yüklersin..tavsiye kanalı kartlara dimesi tanımladığında bilgilendirme yaparak duyuracaklarmış...

istanbuldayım ama, bana da gelmedi canım:ssz:

istanbuldayım ama, bana da gelmedi canım:ssz:

bende tavsiye kanalına üye oldum
Şimdi seni, Lezzet Meleği CHEFika ile hazırladığımız ilk Teremyağ kampanyamıza davet ediyorum.
Ricamız, kampanyaya katılırken adresini tam ve doğru olarak girdiğinden emin olman. Aksi takdirde kutumuzu sana ulaştıramayız.

böyle bir mail gelmiş sayfaya girdim tıkladım ne yapmam gerekiyor arkadaşlar? dimese tıkladığımda katılmak istiyorum tıkladım adres bilgilerini güncelle ,money club numaranı gir bölümü money card numarasını girince kampanyaya katılım tamamlanıyormu ?
havalar bir iyi bir kötü çarptı beni kafam almıyor sinüsler dolmuş sinüzit ,nezle bir arada bende :43::43::43: sizlerde dikkat edin :34:

Back
X