Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Calve uzatılmış kızlar.. Ama sinir oldum yaa daha oyunu tamamlayamadım çok zorr... 3.bölümü geçemiyorum bi türlü

slm kızlar..dünden beri harıl harıl valiz hazırlıyorum..akşama doğru şehir dışına kayınvalidemlere 4-5 günlüğüne gidicez...iki bebeyle sanki evi taşıyorum ya.o da olsun buda olsun derken dünyaları toplamışım..

neyse aklım bir taraftanda burda..pek katılamam yarışlara..ama dün baktım bir sonuçlara eşimden ilk kez biskrem kazanmışım..hatta ocak ayından beri katılıyorum kampanyalara..eşimden ilk kez kazandım..adam kendini uğursuz ilan etmişti gerçi herşeye izin vermiyor paylaşmalı hiç bir yarışa onun hesabından girmiyorum, işte kısmet biskremeymiş

bide ben ilk kez beğen paylaştan bişiy kazandım (caillou eğitim seti) şok oldum..geçen ay hiç bişey kazanamazken bu ay şansım bir açıldı tam açıldı..darısı sizlere olsun

inşallah canım benim bu aralar hiç şansım yok çok güzel hediye kazanmışsın benim kızımda cailou hastası nereden kazandın acaba??güle güle oynasın yavruların..

Son düzenleme:
yapı kredinin facebook sayfasında evliya çelebi diye bir oyun başlamış eğer burada daha önce paylaşılmadıysa bu hafta için geç kalmış sayılırız çünkü yüksek puan yapan ilk üçe hediye var ama yeni hafta sanırım 1 gün sonra başlayacak şimdiden oyunda alıştırma yapıp yeni haftada şansımızı deneyebiliriz

iyi geceler cnm..oğluşunada bol boll uykuuuuuuu dılıyorum :)) benm kızın ateşi var nöbetteyim.

Canım su uyur benim oğlan uyumaz.Sana da geçmiş olsun. İnşallah iyileşir bebişin.

chemcat mesaj kutun dolu bisilde bişi yazıcam

Boşalttım canım.

Yolladım bakalım. Seviyorum numuneleri.

İnşallah şansın hep açık olur. İyi yolculuklar.

kıızlarrr beni facebookda bulup ekleyen varmı biri eklemişde kim bilemedim

Bana da birisi arkadaşlık isteği göndermiş.Ben de kim bilemedim. Aslında mesaj yazsanız arkadaşlar nickinizi.O zman kim olduğunuzu biliriz en azından.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…