Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yarışmamız başladı… Cep telefonu yokken ne yapıyorduk biz? Beğenin, Paylaşın ve yarışmamıza katılıp Acer Tablet kazanma şansını yakalayın. Yarışmaya katılmak için http://on.fb.me/10WuykI

Öncelikle Markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Numune gönderimi yalnızca Yves Rocher Mağazası bulunmayan şehirlere yapılmaktadır.
Numune alabileceğiniz mağazalarımızın iletişim bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:
Storelocator, Yves Rocher :: Asya :: Türkiye

Eğer bulunduğunuz ilde mağaza mevcut değilse bize adres belirttiğiniz takdirde numune gönderimi yapılacaktır.
mesaj atmış bu şekilde kızlar

yok canım eşim orada çalışmıyor...

ya cnm ben istedımde iletışimden istedım yanlışmı oldu sen nasıl istedın

englsh home BENDE KATILMAK İSTERİM BAYILIYORUM O MARKAYA NASIL KATILIYORUZ?

Daha önce teremyağ için mailime davet geldi . yalnız english home için davet gelmedi mailime siteye girdiğimde kampanya daveti çıktı. istersen gir bir siteye bak aynı durum olmuş olabilir ayrıca bu kampanya için ne gelicek duyan bilen var mı arkadaşlar?

Son düzenleme:
kızlar tavsiye kanalından meyve suyum gelmedi diyenlerin dikkatine bende şimdi gördüm

DİMES TAZE SIKMA LEZZETİ
DİKKAT! Bu kampanyamızdaki ürünü sana ulaştırabilmemiz için MONEY CLUB CARD numaranı bize iletmiş olman gerekiyor. Lütfen Profilim sayfasındaki Müşteri Kartları bölümünden kart numaranı girdiğinden emin ol!!

cnm ben ilettim ama cartıma yüklenmedi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…