- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
Geldim canım. Çok şükür hafifledi biraz. Bugün yine iş başı perşembede eğitime gidiyorum. İzmir'i seçtimmmmm. Çoook özlemiştim ağustostan beri gitmiyordum.Bu arada eşin Bornova Belediyesinde çalışıyormuş. Ben üniversite stajımı orda yapmıştım.
Öncelikle Markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Numune gönderimi yalnızca Yves Rocher Mağazası bulunmayan şehirlere yapılmaktadır.
Numune alabileceğiniz mağazalarımızın iletişim bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:
Storelocator, Yves Rocher :: Asya :: Türkiye
Eğer bulunduğunuz ilde mağaza mevcut değilse bize adres belirttiğiniz takdirde numune gönderimi yapılacaktır.
mesaj atmış bu şekilde kızlar
kızlar detanın cvbını bilen varsa yazarmı
kelebeğe benzer şıkkını yaptım tebrikler yazdı..umarım doğrudur..
Kızlar bana geldi MNG kargo ile 11 tane çıktı içinden hemen kargoya veriyolar şimdi yazın hemen verirler Pazartesi elinizde olur sanırım bilgi@yvesrocher.com.tr Burdan numune talebinizi yazın buda sitenin adresi http://www.yvesrocher.com.tr/control/main
sağol canım englsh home katıldım sayende
englsh home BENDE KATILMAK İSTERİM BAYILIYORUM O MARKAYA NASIL KATILIYORUZ?
kızlar tavsiye kanalından meyve suyum gelmedi diyenlerin dikkatine bende şimdi gördüm
DİMES TAZE SIKMA LEZZETİ
DİKKAT! Bu kampanyamızdaki ürünü sana ulaştırabilmemiz için MONEY CLUB CARD numaranı bize iletmiş olman gerekiyor. Lütfen Profilim sayfasındaki Müşteri Kartları bölümünden kart numaranı girdiğinden emin ol!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?