Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

başka verebileceğin adres yok mu cnm? sonuçta emek veriyorsun ne diye sana ulaşmasın ki

bu arada teksütten ben de kazanamadım...yani kazanamayanlarda var o kadar insan arasında:)

cnm ben kendi hesabımdan evimin adresini veriorum, eşimin hesaptan da işyeri adresini..
başka verebileceğim bi adres yok malesef. komşularımın hepsi bebekli.. şimdi zilleri çalcak, çocukları uyanacak falan filan..
kimseye rhtszlk vermek istemem... düşündüğün için tşkler :)

kızlar dove manin yarışması vardı hani son gün yapılan yarışmadan hediye kazanıp da gelen oldu mu? erkek paketi

kızlar dove manin yarışması vardı hani son gün yapılan yarışmadan hediye kazanıp da gelen oldu mu? erkek paketi

ben varım
son gün yani cumartesi kazandım 3 gün sonra salı günü geldi yarın 1 hafta olacak geleli hatta çorap çok dandik çıktı ilk giymede yırttık bile
buraya foto eklemiştim ben geçen hafta salı akşamı paylaşımlarında görebilirsin

Merak etme canım ben de yokum teksütte. O kadar heveslenmiştim.

bugün o kadar yarışma acıklandı bi tek nescafeden kazandım teksütten bende heveslenmiştim ama kazanamadım,tek ben degil ne annem ne eşim ne kaynanam nede komşum hiçbirine cıkmamış bu kadar şanssızlık olur

ben telefondan nete girdigimde teksüt kazananları arkadaş yazdıgında kendimi görememiştim ama şimdi baktıgımda varım acaba katılanlarımı görüyorum anlayamadım kazananlarda yasemin eraydın gördünüzmü?

evet varsınız afiyet olsun ne ben ne de eşim kazanamadık teksütten ama nescafeden bende kazanmışım

evet varsınız afiyet olsun ne ben ne de eşim kazanamadık teksütten ama nescafeden bende kazanmışım

Te$ekkúrler bu internetsizlik cok kòtúeskiden telefondan burayI rahat takip edebiliyodum $imdi son mesajlarI górebiliyorumtelefondan takip etmek cok zor(

nescafe kazanmısım kızlar :) cok sevındımmm

PEPEE ye katılamam kızım 8 aylık nasıl yazsın yazı biz yazsak sora ispat isderler kızınız nerde die uraşamam

Dacia Türkiye
Facebook alemi duyduk duymadık demeyin! Nurhayat yılın bombasını patlatıyor!

Nurhayat, görür görmez aşık olduğu Dacia Duster’ı şimdi size hediye edecek! Facebook aleminin en eğlenceli en Nurhayat dolu yarışmasına hazır mısınız? Bilgi, birikim ve kültürüne güveniyorsanız, "Bu Duster benim olmalı!" diyorsanız Nurhayat sizi yarışmaya bekliyor!

https://apps.facebook.com/birbileneduster/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…