duyguuuuuuuuuuu banattan kazanmışsın :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duyguuuuuuuuuuu banattan kazanmışsın :)
Eşim mi kazanmış ben mi canım:) Ne kazanmışım bez mi diş macunumuydu neydi yahu:)
Eşim mi kazanmış ben mi canım:) ne kazanmışım bez mi diş macunumuydu neydi yahu:)
yeniden merhaba herkese,
eski arkadaşlar bilir buradan uzaklaştırılmıştım ama Kaze Bey ile yazıştım ve sağolsun yeniden sizlerleyim..burası evim gibi..günlerdir sadece okuyordum,bugün merhaba demek istedim..bu arada kuzenimi kaybettik çok genç yaşta beyin kanamasından, ardından bir kaza haberi ile sarsıldık , ardından bunca acı arasında araya nişan sıkıştırdık(yapılması zorunda idi çünkü gelinimizin ailesi taa sivaslardan kalkıp geldi)..derken yarışmalara katıldığım adresime kafayı takan sorunlu bir şahıs ile epey uğraştım..sonunda kendisi hesabından oldu ve ceza aldı..artık esas herkesle yazıştığım facebook adresimi kullanıyorum..yarışma için olan adresimi iptel ettim..tabii bu durumda da listemde kavgalar çıktı..sürekli firma reklamı oluyormuş vs vs..onlara da isteyen çıksın dedim..çıkan oldu bolca..en azından bunca zamandır boş yere durduklarını anladım...
kısacası kendimi ve ailemi toparlamam epey zaman aldı..kafa dağıtmak amacıyla birkaç şeye katıldım..yarışma facebook adresimde olan herkesle iletişimim koptu,hatırlayabildiklerimi buldukça eklemeye çalışıyorum..
aman arkadaşlar, hergün sevdiklerinize onları sevdiklerinizi mutlaka söyleyin..bir de bakmışsınız ki 5 dk sonra yoklar.
herkese sağlık dolu günler diliyorum..
yavaş yavaş paylaşımlara başlarım.
sevgiler herkese izmir'den..
temizlik bezlerinden kazanmışsın canım. tebrikler. kendi adına:)
Kızlar anadolujet 14.00 açıklanacaktı açıklanmış mı acep?
arkadaşlar öyle bir dergi yok aylardır o sayfa yarışma yapıyor ama sonucu açıklamadan iptal ediyor sahte o sayfa anlayacağınız. facebookta da söyledik beğenilerinizi çekin.
saol tatlım![]()
sudenazzzz
sağol canım benim...
bizlere yardım eden bigün karşılığını alır.
nasılsa yarışmalara giren olur ve biz bi orduyuz yani o derecee![]()