Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Banattan aradılar şimdi. Pek hızlı çıktılar yahu. Bu arayan numarada base iletişim. Dondurmayı seviyorumuda onlar düzenliyor.

kızlar bu twette sorunum var sanırım

daninonun sorusuna girip yanıtla deyip göndermicez mi cevabı başka bi yer mi var bilmediğim

anam neymiş bu justin bieber
herkes onun biletini veriyo kimse demiyoki bu kız ankarada oturuyo nassı gitsin

daninoda ilk 10 un içindeyim ama bu seferde kazananlar arasında olmassam işde o zaman allaha havale ediorum bune yahu sıkıldım hiç kazanamadım ben

ben bi şu twitter ı çözemedim ya altına yanıt kısmına yazıyorum sanırım yanlış yapıyorum cevabı nereye yazacağız?

banattan aradılar..kadının sesi gitti geldi net anlayamadımda yarışmdanmı bahsetti ankettenmi ne diş fırçası göndericeklermiş..adres istedi..böyle bişeye katıldıkm ama neydi tam hatırlayamıyorum..sizi arayan yada bu kampanyayı hatırlayan varmı aranızda?

Evet canım bende temizlik bezi kazanmışım. Benide aradılar adres almak için. Banatın anketine katılmıştık. Facebookta banatın sayfasında yazıyordur açıklama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…