Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

vazeline hediyelerinden çok istemişdim gene olmadı kazananlar güle güle kjullanın benimde tesellinin tesellisi sabah sabah çizim geldi anlamsız bir lezzeti var kanımca bu arada paketleri çok başarılı o yönden bravo ülkere.
bana neden mantıklı bişeyler ge.lmiyor yawwww....
zaten dikkat ediyorum facedede hep aynı isimler bi çözebilsem nasıl başarıyorlar yada ekip bunlar ge.çe.nle.rde. burayada dadandılar gerçi sürekli link bıraktılar siz nesiniz kimsiniz kuzum offf offf.......

vaseline bende istedim ama olmadı ne yazık ki üstelik 4 faceden katılmıştım.. kendim,eşim,annem ve babamdan katıldım ama olmadı ne yazık kiiii:2: kazananlar güle güle kullansınlar :)

Hediye sepetinde olanlar katılım koşullarında yazıyor

Vaseline Aloe Fresh hediye sepetinin içinde Vaseline Aloe Fresh losyon, Vaseline Aloe Fresh krem, Vaseline Aloe Vera dudak bakım ile Vaseline el ve ayak kremi bulunmaktadır.

Son düzenleme:
selam millett
vaseline de yokum yaa çok üzüldüm
efes tişörtü kazanmışım
onun dşında haribom çizim vs geldi

2 kargom ben tatildeyken geri dönmüş
biri kadınlar ne ister şeysi sanırım ama diğeri ne olabilir söylemediler
bu ara neler dağıtımda?

Zinde'den argan yağı kremim geldi.. ilk defa duydum böyle bir yağ olduğunu ama iyi birşeye benziyo ilk kazandığm hediye faydalı çıktı hayırlısı bakalım devamı nasıl olcak :))

zindeden nasıl kazanılıyor canım,biraz baktım ama anlamadım

facebook profilinde zaman zaman bu profili paylaşın ve buraya paylaştığınızı yazın diyorlar.. sonra onların arasından birini şeçip hediyeyi ona gönderiyorlar.. 3 saat içinde sonuçlanan bir yarışma oluyo.. sürekli takip etmek gerekio yani..

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…