Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

23 Nisan ruhunu Migros'ta hissetmek hiç bu kadar avantajlı olmamıştı! 20-23 Nisan’da Migros'ta, birbirinden sevimli oyuncaklardaki, eğlenceli masa oyunlarındaki ve kırtasiye ürünlerindeki %50 indirimi kaçırmayıp 23 Nisan coşkusunu avantajlı yaşayın. :)

bu kampanya gerçekten harika oluyor arkadaşlar, ben oğlanın okumak istediği tüm kitapları her sene bu kampanya ile tamamlıyorum..özelllikle 3M VE 5M de çeşit çok oluyor.

https://www.....................php...46803475.84929.235697936504714&type=1&theater

Geleneksel Cuma Yarışmamıza Katılın!

Cuma günleri artık daha heyecanlı! Geleneksel Cuma Yarışmamıza katılın, hediye çekini siz kazanın! Albümdeki görsellerin hangi butiklere ait olduğunu doğru sıralama ile 1.Ürün: (Butik ismi), 2. Ürün: (Butik ismi), …., 10.Ürün: (Butik ismi) şeklinde yarisma@trendyol.com ’a mail atan 1., 5., 10., 15. ve 20. kişi 20TL değerinde hediye çeki kazanıyor! İyi şanslar… trendyol | alışverişin yeni yolu

https://www.facebook.com/Trendyol

tebrikler canım güle güle kullan benim komşumda kazandı kadınlar ne isterden cif kaç aydır gelmedi 5 haftaydı galiba hangi kargo getirdi birde neler var paketin içinde merak ediyordu...

teşekkürler canım cifleri yurtiçi getirdi bende 5. ve 6.hafta kazanmıştım..3 tane beyaz,yeşil ve mavi olandan beyaz küçük diğerleri büyük boy

Son düzenleme:
Bugünün sorusu: Ulu önderimiz Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve dünyada ilk kutlanan çocuk bayramı olma özelliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl kaçıncı yıldönümünü kutluyoruz?

Sorunun doğru yanıtını, mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen 1-23-41-93-123-146-200-223-275-323-333-385-423-465-501-523-555-572-623-666-707-723-750. şanslı katılımcılar sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Doğru hediye seçimi yapabilmemiz için çocuğunuzun cinsiyet ve yaş bilgisini yazmanızı önemle rica ederiz.

Konu kısmı boş geçilen mailler tarafımıza ulaşmadığı için sorunun yanıtını konu kısmına yazmanız gerektiği önemle hatırlatırız.

Kazananlar saat 15:00 da açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.

sıralama nedir kızlar? sesler çalmıyo ne yaptıysam olmadı. akşaman beri deli oldum :30:

ben çok uğraştım bir iki defa yaptım her seferinde farklı ses geliyor zaten sadece 3 kişiye süpürge varmış çok zor yani..bu arada maggiyi paylaşımını görmemişim arkadaş paylaşmış

istanbullu arkadaşlar için,ne güzelmiş:

Kızkulesi Gezisi Kazanmak için tek yapmanız gereken bu yayını paylaşmak

17-24 Nisan 2013 tarihleri arasında bu yayınımızı paylaşan kişiler arasında yapılacak olan çekişte "5 ÇİFTE" Kızkulesi gezisi hediye edilecektir.

Paylaşarak sizde çekilişte hak kazanın !

Detaylı bilgi için Anasayfa | Filizler Köftecisi

Ödüllü çekilişlerimiz için sayfamızı takip edin.

Back
X