Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın kızlar

bir önerim var nedersiniz fikrinizi almak istiyorum
face kampanyalarında birbirimize destek olmak ve face de birbirimizi daha rahat tanıyabilmek için ismimizin önüne veya sonuna bir işaret koysak hepimizin anlayacağı şekilde ne dersiniz

örnek: ad soyad/k

günaydın cnm, sağol bilgi için, dün ablama da geldi, duygunun annesine 2 tane gelmiş, ablama 3 tane, duygunun annesine gelenin bir tanesini de kesin kargocu almıştır, günahlarını almayayım ama öyle düşündüm.

günaydın :) bifincandan atılmıştım ama 1 hafta önce deodorant ve kahve sparişi yapmıştım onlar bugün kargoya verilmiş korgodan mesaj geldi beni attılar ama hediyeleri geri çekmemişler

merhaba çoğunluk fikrinizi hoş karşılar aslında fena fikir değil ama ben arkadaşlarını getirip çok oy alan yarışmacıları gördükçe kendi şansıyla bişeyler yapmaya çalışan insanlara üzülüyorum biri 850 beğeni almış öbürü 0 onların gönderilerini beğeniyorum sürekli aynı kişiler kazanmasın bilmiyorum çok mu abes oldu düşüncem

bende begenmeli yarısmaları hem sevmiyorum hemde artık hiç katılmıyorum

düşünceniz doğru ama davvetli yarışmalarda kazananlar belli takasçılara hiçbir şekilde yetişmek mümkün değil ben gerektiğinde destek olmak için önermiştim cnm

aslında ben yarışmalara katılmaya başlayalı çok olmadı herşeye çok yabancıyım takasçıları falan bilmiyorum kazanıp değiş tokuş mu yapıyolar? ne tuhaf şey.. ben arkadaş olalım isterim :) neyi nası yapıyosunuz rahat sorarım hem ama beğenme konusunda fikrim böyle ama herkes öyle düşünecek diye bişey yok bence kabul görür burada :)

tivibu, ben bu filmi görmüştüm yarışması bugün açıklanacaktı açıklandı mı gören var mı ben göremedim ama yorumlara kızın biri kazandığını yazmış

tivibudan çok ümitliydim ama yokum..kendimden 46,eşimden 46,bir kaç kişiye daha 46 çekiliş hakkı yapmıştım ama çıkmamış

hürriyet aileden halen hediyesi gelmeyen varmı? benim gelmişti..ama komşumun gelmedi...mail atıyor.kargoya verildi deniyor ama halen yok...hangi kargo ile gelmişti hatırlıyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…