günaydın kızlar omo bugün 610 olması lazım.ayrıca forumdan yanlış hatırlamıorsam simalrüzgar sormuştu komşuma dün kadınlar ne isterden cifleri geldi bizdeydi çünkü ürünleri bende gördüm ik mavi cif büyük bir yeşil cif büyük birde küçük beyaz cif geldi ürün üç taneydi beşinci haftakazanmış sordum sizin niye iki tane geldi acaba???
kızlar hotmail adresi açılmayan var mı aranızada?
günaydın kızlar
bir önerim var nedersiniz fikrinizi almak istiyorum
face kampanyalarında birbirimize destek olmak ve face de birbirimizi daha rahat tanıyabilmek için ismimizin önüne veya sonuna bir işaret koysak hepimizin anlayacağı şekilde ne dersiniz
örnek: ad soyad/k
merhaba çoğunluk fikrinizi hoş karşılar aslında fena fikir değil ama ben arkadaşlarını getirip çok oy alan yarışmacıları gördükçe kendi şansıyla bişeyler yapmaya çalışan insanlara üzülüyorum biri 850 beğeni almış öbürü 0 onların gönderilerini beğeniyorum sürekli aynı kişiler kazanmasın bilmiyorum çok mu abes oldu düşüncem
düşünceniz doğru ama davvetli yarışmalarda kazananlar belli takasçılara hiçbir şekilde yetişmek mümkün değil ben gerektiğinde destek olmak için önermiştim cnmmerhaba çoğunluk fikrinizi hoş karşılar aslında fena fikir değil ama ben arkadaşlarını getirip çok oy alan yarışmacıları gördükçe kendi şansıyla bişeyler yapmaya çalışan insanlara üzülüyorum biri 850 beğeni almış öbürü 0 onların gönderilerini beğeniyorum sürekli aynı kişiler kazanmasın bilmiyorum çok mu abes oldu düşüncem
tivibu, ben bu filmi görmüştüm yarışması bugün açıklanacaktı açıklandı mı gören var mı ben göremedim ama yorumlara kızın biri kazandığını yazmış
Tivibu - Bu Filmi Görmüştüm? - Çekiliş Sonuçları : Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya
bu linki vermiş birisi ama bende açılmıyor
Tivibu - Bu Filmi Görmüştüm? - Çekiliş Sonuçları : Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya
bu linki vermiş birisi ama bende açılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?