Tost makinesi ödüllü yarışma var mı bayanlar annem anneler gününde tost makinesi istiyormuş. Açıkca söyledi kadın almak farz oldu
Kazanmışımmmmmm
kızlar,
birşey soracağım..liptonun uygulaması var hani..rozet topluyorsun,videoları seyredip paylaşıyorsun filan..bitkisel çay mı var sadece ödül olarak? uğraşmaya değer mi?
club okey i bulan varmı :44: hiçbişey sormuyor..sadece hangi okey? diye sordu..son haktayım..bulan yazarsa sevinirim
club okey i bulan varmı :44: hiçbişey sormuyor..sadece hangi okey? diye sordu..son haktayım..bulan yazarsa sevinirim
Günaydın kızlar. Şu kazandığım ürüne baktımda 2 tane 20 ml lik birşey sadece ya. İlk defa beğen paylaştan birşey kazandım o da küçücük birşey çıktı. Evimin yakınındaki Nata Vega Outlet Alışveriş merkezide bir yarışma yapmış. İlk 3 kişiye hediye var. Zaten 5 kişi katılmış. Bunda bile 4. yüm ya. Beğenilere katılmıcam dedim ama tutamadım kendimi:) Şu eko halı da bugün açıklanacak keşke bir tanesi bana çıksa. Çok ihtiyacım var öyle bi halıya. Eve yeni taşındık ya halılarda eksiğim var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?