Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

HC HAIR CARE Neslihan Hanım, profilleri incelediğimizde herbirinde bebek ve manken resimleri kullanılmış, birbirinden farklı ancak aynı isme ait farklı hesaplar. Ayrıca profillerin kendi sayfasını incelediğinizde kişisel hiçbir gönderinin olmadığı sadece ve sadece kampanya katılımlarının olduğu göze çarpıyor. Aynı kişinin bugün farklı kampanyalara da bu şekilde katılarak defalarca ödül aldığı uyarısını aldık, inceledik ve doğruladık.

bu açıklama bana çok saçma geldi:

1. kimse profilinde illa kendi resmini koymak zorunda değil..tanınsın istemeyebilir..yani çiçek,böcek ne isterse koyar.

2.sanki kampanyaya katılan bir tek o şahıs var!!! sadece kampanyalar için hesap kullanan öyle çok var ki..

3. ya ne kötü insanlar var,bir sürü ödül aldığını şikayet etmişler,çok ödül almış diye ödül vermiyorlar.

ne kadar çocukca bir açıklama ve ne kadar çirkin davranış çok ödül alıyor diye şikayet edilmesi..böyle öyle çok insan var ki,isimlerini 5 çekilişin 3'ünde mutlaka görüyorum..kalkıp da şikayet edenler ne hazımsızlarmış böyle...

bu arada elenen kişiyi tanımam etmem,aman yanlış anlaşılmıyım...sadece hareket çok saçma geldi bana.

benim anamın en meşhur lafı
atma kız dursun senden ekmek aş mı istiyo bebelerine ney lazım olur

her elime geçen şeyi atan biri olaraktan annem hergün söyler nasıl olsa bu kız akşama kadar mutlaka bişeyi atacaktır ben söyleyeyimde nolur nolmaz diye

kızlar,
birşey soracağım..liptonun uygulaması var hani..rozet topluyorsun,videoları seyredip paylaşıyorsun filan..bitkisel çay mı var sadece ödül olarak? uğraşmaya değer mi?

kızlar,
birşey soracağım..liptonun uygulaması var hani..rozet topluyorsun,videoları seyredip paylaşıyorsun filan..bitkisel çay mı var sadece ödül olarak? uğraşmaya değer mi?

canım katılım koşullarında toplamda 200 adet lipton form plus ürünlerinin olduğu ve süpriz promosyonların olduğu hediye paketinin olduğu yazıyor başka hediye yazmıyor..

club okey i bulan varmı :44: hiçbişey sormuyor..sadece hangi okey? diye sordu..son haktayım..bulan yazarsa sevinirim

hedef latte keyfide bugün açıklanıcakmış umarım hepimiz kazanırız yastıkları ata ata helak olduk gıcık oyunda

Günaydın kızlar. Şu kazandığım ürüne baktımda 2 tane 20 ml lik birşey sadece ya. İlk defa beğen paylaştan birşey kazandım o da küçücük birşey çıktı. Evimin yakınındaki Nata Vega Outlet Alışveriş merkezide bir yarışma yapmış. İlk 3 kişiye hediye var. Zaten 5 kişi katılmış. Bunda bile 4. yüm ya. Beğenilere katılmıcam dedim ama tutamadım kendimi:) Şu eko halı da bugün açıklanacak keşke bir tanesi bana çıksa. Çok ihtiyacım var öyle bi halıya. Eve yeni taşındık ya halılarda eksiğim var:)

Son düzenleme:

ay numune isteyince bile daha fazla yolluyorlar..hadi inşallah halı çıksın canım..bugün canbebe de açıklanacakç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…