Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar unilivere şikayet maili attım ben. Şu omo kadınlar kulübü için aradılar. Dedim millet 2 yıllık deterjanını kazandı omodan. sürekli aynı kişiler kazanıyor. İlgileneceklermiş kazananıpta gelmeyen omonuz var mı diye sordular. Daha kazanamadım dedim Böyle saçma uygulama olmaz dedim. 2 sn de hediyeler bitiyor falan içimi döktüm

sen daha ilk kez bu ay denedin cnm, düşün ki ben aylardır deniyorum elime sadece bir kez geçti, o da ilk uygulama zamanıydı, gece 12 yi beklemek gibi bir şey yoktu, çünkü zaten uygulamayı anlayana kadar insanlar (ben de dahil) hediyeyi alan aldı. neyse cnm, dediklerin doğru ama yapacak bir şey yok gibi. mail adresini atar mısın cnm bana, ben de mail atayım hediyem gelmedi diye.

bende omodan anketten kazanmıstım... daha gelmedıı sızınkı gelmezse anketten kazananlarınkı seneye gelır herhalde uhuhuhuhu

Valla alamadım diye kızmıyorum sadece. Ben ilk kez denedim tabi bir dahada yapmam uğraşamam valla. Ama aynı kişilerin almalarına uyuzzz oluyorum. Unilivere iletişimden gönderdim canım şikayetimi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…