kızlar bu lila kutu neee bana bı söleyın yaaa anlamadımm benn
lila kutu bir kozmetik alışveriş sitesi her ay ve özel günlerin öncesinde söbele diye yarışma yapar hediye verir hangi günler olduğunu face sayfasından falan takip edebilirsin ve en çok üye getiren ilk 60 kişiye çeşitli hediyeler vardır
aşağıda ki linkten üye olabilirsin mailden de aktive etmen gerekiyor üyeliğini başlatmak için
LilaKutu ile aranı yapmak istiyorum!
kızlar ya ben şansımaşu omoyu kaç aydır kaçırıyorum dünde unutum kazanamadım şimdi sizin yazıyı okuyunca ödüller sayfasını açtım ürünleri alamıyoruz çekilişle olcakmış boşuna beklemeyin kızlar
bence gönderirler çünkü kazananlar listesi duruyor beyaz eşyaları çekilişle verecekler herhalde önümüzdeki ayda omo bakım seti dahil herşey çekişle galiba ben böyle anladım..
şimdi anlamadım canım ben,yani artık hergün sayfaya bakacakmıyız yoksa yine puanların sıfırlanmasını bekleyeceğiz? nasıl olacak yeni sistem? ben defalarca oynadım ama maalesef her seferinde hep aynı insanlar aldığından kaç aydır pes etmiştim..yeni sistemi çözersem belki yeniden dönerim oynamaya..
omonun çekilişle olması iyi olmuş ama deterjan seti çekilişle değil galiba ödüller kısmında sadece diğerleri var.Kettle da 15 adet olmuş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?