Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hanımlar yarrın gece kazanan açıklanacaktır :) son 1 gun çekilişin bitmesıne

Günaydın kızlar. Tekgercegım çok teşekkür ederim canım dünkü mesajların için. Bu arada dyo jüri seçmeliydi sanırım ve ben seçilenleri hiç mi hiç beğenmedim. Herkes yazmıştır zaten bu sözleri. Fakirden İzmir'den bir arkadaşımda tost makinası kazanmış dün gördüm. Şimdiye kadar hep ıvır zıvır şeyler kazandım yaaa Ancak bisküvi , vernel , cif , deterjan hiç doğru düzgün uzun süre kullanabileceğim birşey çıkmadı bana

Son düzenleme:

ben grupanya için olan indirim kuponunu kullandım. 140 TL'den 59 TL'ye düşen masaja eİNDİRİMKUPONU - indirim kuponu sitesi dan kullandıgım indirim kuponuyla 53 TL'ye almıs oldum. :) bakalım insallah güzeldir. ne zamandır böyle birşey almak istiyorsum kendime.

kargodan aradılar ülker paketim gelicekmiş adreste eksik varmış onu sordular :) çabuk geldi dimi

mmm afiyetle ye cnm... ülker ürünleri çok hoşuma gidio benim, herşeyiii...
faik sönmez açıklandı.. ama isimler yabancı... :44:

büyük firmaların yaptığı çekiliş, beğen, paylaş istemeyen güzel bi yarışma istiorum benn :2:

kızlar nıveanın linkiyle bu şarkı anneme miydi neydi bi yarışma vardı onların linkini atarmısınız rica etsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…