kızlar,
mavi yeşil kolim geldi..tövbe yarabbim içinde sanki fare gezmiş..herşey paramparça,ezik,toz olmuş resmen..paketlerin bir kısmı açık dökülmüş..kutu ezilmiş...hemen mavi yeşile resim çekip yolladım..onca ürüne yazık..kedilere ve kuşlara vereceğim artık..
Hangi kargo okadar özensiz getirdi merak ettim
İnşallah yenisini gönderirler benimkinde fazla bişey yoktu üsttekiler ezilmişti sadecekızlar,
mavi yeşil kolim geldi..tövbe yarabbim içinde sanki fare gezmiş..herşey paramparça,ezik,toz olmuş resmen..paketlerin bir kısmı açık dökülmüş..kutu ezilmiş...hemen mavi yeşile resim çekip yolladım..onca ürüne yazık..kedilere ve kuşlara vereceğim artık..
kızlar,
https://www.facebook.com/glissturkiye koşun kızlar ilk 1000 kişi
doğru cevap mı.. bana da anket gibi gelmişti gönlüme göre cevap verdim bilseydim dikkat ederdim :)canım doğru cevaplar ne ben emin olamaadım sanki böyle anket gibi bi kampanya gibi geldi ama doğru cevap verenler kazanacakmış:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?