kızlar fairy mutlu mutfaklar çekilişi açıklanmış...
ve ben bulaşık makinesi kazanmışım..inanamıyorum
şoktayım hala
Fairy - Mutlu Mutfaklar Çekiliş Kampanyası - Çekiliş Sonuçları : Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya
https://www.facebook.com/Tozlu.Giyim?sk=app_190322544333196&app_data tozlu giyim kazananlar chemcat bir baksana canım sizdenmi soyad aynı ilde tutuyor sizdense adresin mesajla bildirilmesi gerekiyormuş canım hakkın yanmasın
Omoya devam etmek gerekiyor mu ki? Artık çekilişle puan toplamak yok.Puan olmadan çekiliş yapıp verecekler.Arkadaşlar haziran ayı omo ne zaman başladı. bugün başladıysa devam edeceğim bilgisi olan var mı?
şoktayım hala
Fairy - Mutlu Mutfaklar Çekiliş Kampanyası - Çekiliş Sonuçları : Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya
coco cola stoklar yenilenmiş hepsinden var bilginize
sütaştan kazanan arkadaşlar kaç puan yapmak gerekli?maggi fairy nümune nescafe ve ozon kremi gelmeyen varmı?tek tük bişi kazanıyorum onlarda elime geçmiyor
Canım benim iyi günlerde kullan.Valla sabah canım bir sıkkındı görünce acayip sevindim.Kendim kazansam ancak bu kadar sevinirdim.İçime bir sevinç doldu çıktım dolaştım.İyi günlerde mis gibi yıka bulaşıkları.
Ben katılmadım ki bu yarışmaya tatlım.Sağol yine de.SAyfasını bile beğenmemişim.
Omoya devam etmek gerekiyor mu ki? Artık çekilişle puan toplamak yok.Puan olmadan çekiliş yapıp verecekler.
şoktayım hala
kızlar bende kia dan kitap kazanmışım bugün geldi ayrıca coca colada kulaklık aldımsadece 2 koda
kızlar bende kia dan kitap kazanmışım bugün geldi ayrıca coca colada kulaklık aldımsadece 2 koda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?