Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Canım benim iyi günlerde kullan.Valla sabah canım bir sıkkındı görünce acayip sevindim.Kendim kazansam ancak bu kadar sevinirdim.İçime bir sevinç doldu çıktım dolaştım.İyi günlerde mis gibi yıka bulaşıkları.

https://www.facebook.com/Tozlu.Giyim?sk=app_190322544333196&app_data tozlu giyim kazananlar chemcat bir baksana canım sizdenmi soyad aynı ilde tutuyor sizdense adresin mesajla bildirilmesi gerekiyormuş canım hakkın yanmasın

Ben katılmadım ki bu yarışmaya tatlım.Sağol yine de.SAyfasını bile beğenmemişim.

Arkadaşlar haziran ayı omo ne zaman başladı. bugün başladıysa devam edeceğim bilgisi olan var mı?
Omoya devam etmek gerekiyor mu ki? Artık çekilişle puan toplamak yok.Puan olmadan çekiliş yapıp verecekler.

sütaştan kazanan arkadaşlar kaç puan yapmak gerekli?maggi fairy nümune nescafe ve ozon kremi gelmeyen varmı?tek tük bişi kazanıyorum onlarda elime geçmiyor

al benden de o kadar,sayfayı beğenmemişim bile..sudenazz kazanma haberinden sonra beğendim :)))

kızlar bende kia dan kitap kazanmışım bugün geldi ayrıca coca colada kulaklık aldım sadece 2 koda

kızlar bende kia dan kitap kazanmışım bugün geldi ayrıca coca colada kulaklık aldım sadece 2 koda

bende kulaklık sipariş vermiştim geldi beğendim hatta bizimkilerin adına 1 tane daha sipariş verdim stoklar 100 küsürdü 5 dk. kalmadı bitti ayrıca bayan t-shırt ve hoparlörde sipariş verdim bakalım nasıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…