Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Memorial Sağlık Grubu
Memorial Ödüllü Bilgi Yarışması yayında!
Ödüllü bilgi yarışmasına katıl, soruları doğru yanıtla ve birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı yakala…

Yarışmaya katılmak için tıklayın
http://on.fb.me/10DxK2H

Cevaplar
D- Tedavide antibiyotik kullanımına doktora danışmadan başlanabilir.
A- Yüksek karbonhidratlı ve yağlı besinler tüketmek.
E- Kafein, alkol ve ilaç tüketimini artırın.
D- Açık tenliler, renkli gözlüler, kızıllar, çilliler, güneşte hemen kızarıp hiç bronzlaşamayanların güneş koruyu krem kullanmasına gerek yoktur.
A- Astım enfeksiyon hastalığı olmadığı için bir kişiden diğerine bulaşması söz konusu değildir.

Selam kızlar dün hanımeller açıklanacaktı açıklanmadı. Katılım koşullarında günde max 5 çekiliş hakkı yazıyormuş. Ben bir kere katıldım bana çıkmazda katılan varsa açıklanınca bizim sülaleyede bakıversin

henüz açıklanmamış cnm

yaa bir yerden aradılar Alaaddin dağıtım mı ne ise işte ordan size kitap geldi mi dediler nisan ayı içerisinde ben de hatırlamıyorum dedim içeriğini de bilmiyormuş arayan kişi. Böyle bir telefon alan var mı?

süs böceğinden kazandığım şapkamız da geldi.. :)

arkadaşlar kırmızı kasanın stokları ne zaman yenileniyor acaba bilginiz varmı.yada yenilendiğini nerden ögrenebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…