Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar bence içeriği çok saçma olmuş o şeyi koymasalar iyi olurdu

biz yaştakilerin babaları artık ununu elemiş,eleğini asmış oluyor genç babalara hitaben olmuş babanızın yaşı 50 ve üstü cüzdan 50 ve altı şey şeklinde olsa iyi olurmuş

Son düzenleme:
Günaydın herkese.İnşallah bol hediyeli bir gün olur.Şansınız bol kısmetiniz açık olsun.

KIZLAR biz hiç coca cola tüketmiyoruz geçen bir tane kutu kola aldım ondanda şifre çıkmadı çok sinir oldum.fazladan kodu olan varsa bana da verirse çok sevinirim. birde şu ALARKO klima oyununda 11 inci bölümü geçebilen varsa tiyo versin geçemiyorum..

FAKİR DARKY DİK SÜPÜRGE kullanan var mı memnun musunuz? bende almak istiyorum... Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.. Bir de kaç liraya aldınız?

FAKİR DARKY DİK SÜPÜRGE kullanan var mı memnun musunuz? bende almak istiyorum... Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.. Bir de kaç liraya aldınız?

fakirin elektrik süpürgesini aldım, daha senesi dolmadan hurdaya çıktı.. kimseye tavsiye etmiorum.. başka ürünleri sağlam mıdır bilemem ama ben bi daha fakir almam.. 2. ayında sapı bozuldu garinti kapsamına girmio dediler almadılar.. sonra sırasıyla döküldü zaten makina

Fakir süpürge almayın sakın , o dik süpürgeden aldım 2 ayda pert oldu , bir kez hafifçe yere düştü ve kırıldı berbat bir plastik çok kötü malzeme kullanmışlar , şikayet ettim ilgilenmediler bile teknik servise götürün dediler sakın para vermeyin yazık

ya sitelerdeki yorumlara baktım herkes çekiş gücünü çok beğenmiş çok memnun kalmış fiyatı da iyi diye düşünmüştüm ama tekrar değerlendireyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…