buna marka mı yazacağız yoksa iphone gibi mi yazacağız?anladınız mı nasıl olacağını*
buna marka mı yazacağız yoksa iphone gibi mi yazacağız?anladınız mı nasıl olacağını*
Hayat yayın grubuna video gòndererek kitap kazanan arkada$ vardı acaba kargo kıme ait?Annemin ordan kom$unun kızlarının videoyu gònderdìm kazanmı$lar kítap seccem kom$unun adresı vercem de kargonun kime ait oldugunu bílemedígìmden bilgìlerí gôndermedímmarkazenden aradılar pembe renk yokmu$ koyu mor gôndercekler uzun model ístedím umarım gúzel bí mor tonu gelir.Líptonda bende cok ugra$mı$tım ama cıkmamı$,$ansım yíne kapandı iki hedìye kazanınca
şimdi açılmış...aylarca hergün yaptım,kazanmamışım..
kızlar markafonni hediye çeki veya kargo bedava nerden nasıl temin edebilirm bi fikriniz varmı
Aslında ben bakmıştım listeye ama senin adını göremeyince içim elvermedi yazmaya kazanamamışsın diye.Çok uğraştım yazmıştın çok üzüldüm kazanamadın diye yazamadım.
canımmm,çok hassassın..olsun,ne olacak:))) burada hep beraberiz,daha ne olsun,face de beraberiz:))) dur bak seni güldüreyim..hani günün videosu oluyordu 2-3 günde bir,ben bahaneyle kalkıp onları yaptım,en azından hareket ettim:)))) bugüne kadar ne firmalar yüzlerce hediye verdi,aynı durumda katılıp kazanamayan arkadaşlarımız çok oldu...aman neşemiz,sağlığımız yerinde olsun,keyfimiz yerinde olsun:)))
yarın kliksa,falez ev gereçleri,dask,think plus belli olacak..özellikle think plus çok istiyorum çünkü benim gibi büyük bedenler için harika bir site,oradan indirim vakti çok ürün almışımdır..gerçekten çok kaliteli,güvenilir ve uygun fiyatlı bir site.müthiş ilgililer..inşallah 10 elbiseden birisi çıkar.
arkadaşlar smart shoppers dan hediye kazanan varmı.ben kazanmışımm daha gelmedi
Aslında ben bakmıştım listeye ama senin adını göremeyince içim elvermedi yazmaya kazanamamışsın diye.Çok uğraştım yazmıştın çok üzüldüm kazanamadın diye yazamadım.
canımmm,çok hassassın..olsun,ne olacak:))) burada hep beraberiz,daha ne olsun,face de beraberiz:))) dur bak seni güldüreyim..hani günün videosu oluyordu 2-3 günde bir,ben bahaneyle kalkıp onları yaptım,en azından hareket ettim:)))) bugüne kadar ne firmalar yüzlerce hediye verdi,aynı durumda katılıp kazanamayan arkadaşlarımız çok oldu...aman neşemiz,sağlığımız yerinde olsun,keyfimiz yerinde olsun:)))
yarın kliksa,falez ev gereçleri,dask,think plus belli olacak..özellikle think plus çok istiyorum çünkü benim gibi büyük bedenler için harika bir site,oradan indirim vakti çok ürün almışımdır..gerçekten çok kaliteli,güvenilir ve uygun fiyatlı bir site.müthiş ilgililer..inşallah 10 elbiseden birisi çıkar.
Doğru diyorsun önemli olan sağlığımız neşemiz ama sen öyle yazınca uğraştım diye ben de üzüldüm. Uğraştın diye üzüldüm. Ama azmine hayran oldum doğrusu. Ben videoları izlemeye bile tahammül edemezken sen bir de onları yapmışsın. Aslında pilatesi çok seviyorum ama tek başıma yaparken sıkılıyorum.Hamileyken her gün pilates yapmıştım. Şimdi oğlanın peşinde koşmaktan zaten maraton koşmuş gibi oluyorum.İnşallah kazanırsın thinkplustan. Ben de çok istiyorum kazanmanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?