Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hayat yayın grubuna video gòndererek kitap kazanan arkada$ vardı acaba kargo kıme ait?Annemin ordan kom$unun kızlarının videoyu gònderdìm kazanmı$lar kítap seccem kom$unun adresı vercem de kargonun kime ait oldugunu bílemedígìmden bilgìlerí gôndermedímmarkazenden aradılar pembe renk yokmu$ koyu mor gôndercekler uzun model ístedím umarım gúzel bí mor tonu gelir.Líptonda bende cok ugra$mı$tım ama cıkmamı$,$ansım yíne kapandı iki hedìye kazanınca

kitap bugün geldi.. 3,5 lira kargo parası ödedim...

kızlar markafonni hediye çeki veya kargo bedava nerden nasıl temin edebilirm bi fikriniz varmı

şimdi açılmış...aylarca hergün yaptım,kazanmamışım..

Aslında ben bakmıştım listeye ama senin adını göremeyince içim elvermedi yazmaya kazanamamışsın diye.Çok uğraştım yazmıştın çok üzüldüm kazanamadın diye yazamadım.

kızlar markafonni hediye çeki veya kargo bedava nerden nasıl temin edebilirm bi fikriniz varmı

Tatlım kuponosfer gibi kupon veren siteler var googleda aratınca çıkar oralara bak.

Kizlar naber...giremiyorum..esim evde bi yandan k7z..yemek yemiyor huysuz..devamli kucak derken..size bakip cikiyorum..

Sudenazz afiyetle yiyin cnmm ohhh
Liptondan kazananlari tbr efiyorum
Ve cikiorum..bn yokum cunku katilmiorum coek yarsmalara..opuyrum sizi..bol bollllllll sanslarr ..

arkadaşlar smart shoppers dan hediye kazanan varmı.ben kazanmışımm daha gelmedi

merhaba,bu akşam 19:30 gibi yemek yerken,kapı çaldı..eşim açtı ki aras kargo,o saatte hayatta gelmez kargo!!! büyük bir paket...ben açıkcası öyle beklemiyordum,düşünmeye başladım acaba böyle büyük ne gelecekti diye ve yumuşak..hiçbirşey dedim!!!küçük angry birds gelir sanıyordum..oğluşum angry birds bu diye çığlığı basınca, yırta yırta açtı ve kocaman sarı angry birds yollamışlar..gerçekten şaşırdık kaldık..resim çekip yüklemeyi nasıl yapıyorsunuz?kolay mı?bilmediğimden çekip yüklemedim ama yazacağım linkte resmi var,aynısı geldi..çok bonkör davranmışlar..sizin de mutlaka bugünlerde gelir...gelen kuşumuz:

ANGRY BIRDS - Angry Birds Sesli Peluş Oyuncak (20 cmHızlı Sarı) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

resimdeki kuşun aynısı ama ses çıkarmayanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…