Kızlar siz böyle yazınca özeniyorum ben de bir ipad bulaşık mk falan kazanaydım yaahiç büyük bir hediye kazanmadım hep numune , bisküvi falan onları da eşe dosta dağıtıyorum , kapıcı kargo gelince seviniyor :) Allah'ım mübarek Ramazan'da bari güzel bir hediye nasip etsin bana
3 senedir çalışamıyorum bebişe bakmak için haliyle maddi durum da ona göre kısıtlı oluyor borç ödemekten anamız ağladı , 2 tane üniversite okudum yüz tane sertifikam var evde oturmak çok üzüyor beni , akşam akşam dert yandım size ama en iyi siz anlarsınız , çocuğa bakıcam derken yüzüne bakılmaz bir tip oldum o da cabası , fıstık gibiydim ahhh ahhh insanda şans kısmet olacak işte
canım bende senin yeni versiyonunum
yarışmalarada ocak ayında tesadüfen bebek bezi bakarken netten karşıma çıktı..bu siteye yıllardır üyeyim zaten bide burayı gördüm..önce bir kaç gün takip ettim burayı inanmadım pek..ama kazananları görünce başladım bende...yani canım 7 aydır en büyük hediyemdi..şans işte canım hiç belli olmaz yok yok dersin bir anda en güzeli senin olur..sıkma canını anne olmak kolay değil işte..herşeyi bir kenara atabiliyoruz,yeterki onlar sağlıklı huzurlu büyüsünler...