• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Detanın cevabı B

Arkadaşın özel güçleri var hayranlıkla izliyorum:1:

Ayrıca paylaşımların için sana da özel olarak teşekkür ediyorum bir sürü kampanya buluyorsun bizlere :46:

Canım daha çok paylaşmak istiyorum ama oğlum gündüz durmuyor.Bir de taşınma işimiz var.Ayrıca bir de nezle ve farenjit oldum bu sıcakta.Artı bir de ramazan. Anlayacağın cozutuk bir haldeyim.:37::37::37: Vallahi necii çok sevdim ben ya! Beni çok güldürüyor.:9::9:

Canım daha çok paylaşmak istiyorum ama oğlum gündüz durmuyor.Bir de taşınma işimiz var.Ayrıca bir de nezle ve farenjit oldum bu sıcakta.Artı bir de ramazan. Anlayacağın cozutuk bir haldeyim.:37::37::37: Vallahi necii çok sevdim ben ya! Beni çok güldürüyor.:9::9:

Öncelikle geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin hem hastalık hem taşınma hem çocuk çok zor bir dönem ayrıca daha çok tebrik hak ediyorsun çünkü bu durumda bile bunca kampanya gayet güzel başarı ben bu yoğunlukla zor baş ediyorum senin gibi olsam bu tarz şeylere asla bakamam demek ki :1:

Oyy oyyy ne cok yazismissiniz yetisemiyorum...

Kizim diş cikardi ama atesi 38 den asagi zoriniyor..nobetteyimmm .

Sabah erken kalktim uykum var...daha sahur icin birsyler hazirlicam..biyandanda yarismalara giriommm ..iftar davetlerinden eve gec gelioz utu temizlik camasir var...

Oyyyy Allahimmmm bana bi ipad iphone tablet hatta araba ver yüzüm gülsün :37::17:
Dip not..
Neci necisin bilmiormda her yazdiginda guluorum nedensee artik

Oyy oyyy ne cok yazismissiniz yetisemiyorum...

Kizim diş cikardi ama atesi 38 den asagi zoriniyor..nobetteyimmm .

Sabah erken kalktim uykum var...daha sahur icin birsyler hazirlicam..biyandanda yarismalara giriommm ..iftar davetlerinden eve gec gelioz utu temizlik camasir var...

Oyyyy Allahimmmm bana bi ipad iphone tablet hatta araba ver yüzüm gülsün :37::17:
Dip not..
Neci necisin bilmiormda her yazdiginda guluorum nedensee artik

Canım geçmiş olsun.Neyse ki benim olanın ateşi yok.Ama huysuzluk had safhada.Siniri geçmezse kendini dövüyor. Çok gülüyorum. Acayip sinirli.Bu yaşta bu kadar sinir büyüyünce bunun önünde durulmaz.Güç yetmiyor valla. İnşallah sana da çıksın istediklerin.Burası uğurlu kim ne isterse er ya da geç kavuşuyor.Kızın da bir an önce çıkartır inşallah dişlerini.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım geçmiş olsun.Neyse ki benim olanın ateşi yok.Ama huysuzluk had safhada.Siniri geçmezse kendini dövüyor. Çok gülüyorum. Acayip sinirli.Bu yaşta bu kadar sinir büyüyünce bunun önünde durulmaz.Güç yetmiyor valla. İnşallah sana da çıksın istediklerin.Burası uğurlu kim ne isterse er ya da geç kavuşuyor.Kızın da bir an önce çıkartır inşallah dişlerini.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ayyyy senin oglan simdiden almis ipleri eline kizzzzz..amann keyfini cikarsin bidaha nerdeee...ben yanimda yatiriyordum bugunler bidaha gelmez.buyuyunce yatmaz diyee ..insallah cikar bekliydoruz siramiziii:1::1:..daha bnm maraton yeni basliyr ins cbk cikarirr cnm valla zorrrmus beee bebe buyutmek hele bu yasta kendimide buyutuyrmm

Kizlar primanin sayfasina da bakin uye olun 1 yillik prima bez kazanma sansi var tabletten yazdigim icin link ekliyemedim

Yarışmamız devam ediyor, işte günün sorusu!

"Şefimiz meyhane pilavı yaparken, Knorr bulyonu hangi malzemeden sonra ekliyor?"

Videoyu izleyip doğru cevabı Facebook üzerinden özel mesaj olarak bize ileten 25, 50 ve 75. üyelerimiz Knorr ürünleriyle dolu bir hediye sepeti kazanacak! Menüye buradan ulaşabilirsiniz: http://......./15JDiPJ

Yarışmamız devam ediyor, işte günün sorusu!

"Şefimiz meyhane pilavı yaparken, Knorr bulyonu hangi malzemeden sonra ekliyor?"

Videoyu izleyip doğru cevabı Facebook üzerinden özel mesaj olarak bize ileten 25, 50 ve 75. üyelerimiz Knorr ürünleriyle dolu bir hediye sepeti kazanacak! Menüye buradan ulaşabilirsiniz: http://......./15JDiPJ

linki ve cevabı nedir acaba?

kızlar,
face den bana superfresh cevap tahmini yolluyorsunuz ya,özelden neleri işaretlediğinizi de yazarsanız doğru tahmin edeyim ki çekiliş hakları artsın..öbür türlü boşa tahmin oluyor..şöyle yapabiliriz..yani şöyle yapabiliriz:
lahmacunresmi-yanına seçenek yazın(cümleler a,b,c,d olsun mesela)
atıyorum lahmacun-a
mantı-c gibi...
o zaman doğru eşleştirme yapabilirim.

Kızlar selammmm

Yıllık izne çıktım yarında İzmir'e gidiyoruz. Rica etsem kazandığım birşey olursa facebookta etiketler misiniz beni?

Back
X