• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Günaydınnnnnnnnn. Bugün çoook mutluyum ablamın kızı Bornova Anadolu Lisesi'ni kazandı İzmirli olanlar bilirler çok iyi bir okul. Akşam 12 olsunda bakayım diye çatladım resmen. Ablam eşinden ayrıldı şimdi başkasıyla evli.O yüzden yeğenime hiç kıyamam. Benim kardeşim gibi.Bu arada ablamın ilk soyadı Buluttu şimdi de benim Bulut ne biçim bir tesadüf dimi ya:53:

hayırlı olsun :46:
bende teyze olarak yiğenlerime kıyamam kendi çocuklarım gibiler.Onlarda sevgimi hissettiklerinden beni çok severler canlarım onlar benim.
Soyadı konusundada öyle denk gelmiş ama aynı şeyleri yaşayacaksınız diye bişey yok.Mutlu ol emi :16:

kızlar bana e-bebek kodu lazım...elinde olan yada nerden bulacağımı söyleyen varsa sevinirim..bu kupon sitelerinde bişey bulamıyorum.. yani alt limitli 400tl ye kadar olur..bebelerin oto koltuklarını değiştiricez :34:

canım 2-3 ağustos için geçerli bir kampanyası vardı en son paylaşmıştım keşke o gün alsaydın ben de araştırıyorum bulabilirsem sana yazarım burdan

Son düzenleme:
EKOM TANITIM, sürat kargo ile maggi leri dağıtıyormuş bilgilerinize :) ama benim paketi başkası aldı o da ayrı mesele :(

canım kazandıktan kaç gün sonra gönderdiler.bende dün kazandım maggiden,sizin gibi başkasına gitmesin kargom.sürat kargoyu arıcam.bugün yollarlarmı acaba

Back
X