kızlar,
benim bu hafta bereketli geçti çok şükür...önce 2 adet maggi geldi ama bana daha önce de gelmişti,içime sinmedi kargocuma verdim..
derken ülker mutlu an dan temmuz son haftası kazanmışım,bakmıştım ama görmemişim,bisküviler,çorbalar,harçlar vb geldi..
derken ülker ducros kareokeden kazanmıştım..cuma onlar geldi..bir sürü baharat,evde hepsini attım..yeni kap alıp,içine koydum onları..
elidor spreyim geldi.
loreal denem kazandım ama henüz gelmedi,bekliyorum
fida filmden oğluşum için t-shirt,şapka kazandım,bekliyorum
ve son olarak
https://www.facebook.com/24KitchenTurkiye'den kazandığımı Duygucuğumun sağolsun beni etiketleyince haberim oldu,tamamen unuttuğum bir anket idi,yine sürpriz oldu ki ajandamda gün gün hepsi yazılıdır ama sanırım bunu açıklama tarihi belli değildi not almamışım..resimdekileri yollıcaklarmış,e-mail üzerinden haber vereceğiz yazmışlar.bir de bu gelecek.
Daha ne olsun değil mi? Çok şükür..Bana sürtünün kızlar dicem ama mesajıma dokunun diyim :)))) sizlere de inşallahhhhhh bol bol hediyeler olsun bu hafta diyorum. Bu hafta isteyen herkese inşallah güzel güzel hediyeler çıksın diyorum.
Yarın yeni hafta,yeni başlangıçlar,yeni şanslar..şansın kapılarımızı çalması dileğimle...