- 16 Mart 2009
- 863
- 15
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 810660
Kızlar cuma günü geldi hediyelerimchemcat her ne kadar buraya uğramasa da zamanında foto istemişti :) ohooEylül'e çok var diyordum hatta gelene kadar tam manasıyla inanamamıştık ama geldi ipadden yazmaya çalışıyorum zaten şu an :) sayfaya moral olsun dedim
![]()
Yaaa su çikolata kazananlar nasıl kazandı kiiii her gun oynuyorum ve son bi çekiliş kaldı 29undaa36 dogru felan yapıyorum ama yok yok yok
![]()
Teşekkür ederim kızlar :) sizden de güzel güzel haberler gelir inşallah :) sudenaz ben garanti Belgesi'ne bakmak için Tv'nin kutusunu açıp garanti belgelerinin olduğu poşeti yırttım onaylanmamış doğal olarak ama ilk aşamada bilemedim inşallah garanti kapsamından çıkmamıştır kutuyu tekrar bantladık :) sanki anlaşılmayacak![]()
yok canm soru şu
pencerelerinde kullanacagın desenli _____ ler ile evine renk hareket ve stil kazandırabilirsin
formu dolduran ilk 500 kişiye okul çantası..koşun bakalım..dün yayınlanmış umarım dolmamıştır
https://www.facebook.com/dizayngroup/app_123114871192576
Eki Görüntüle 810660
Kızlar cuma günü geldi hediyelerimchemcat her ne kadar buraya uğramasa da zamanında foto istemişti :) ohooEylül'e çok var diyordum hatta gelene kadar tam manasıyla inanamamıştık ama geldi ipadden yazmaya çalışıyorum zaten şu an :) sayfaya moral olsun dedim
![]()
formu dolduran ilk 500 kişiye okul çantası..koşun bakalım..dün yayınlanmış umarım dolmamıştır
https://www.facebook.com/dizayngroup/app_123114871192576
canım,pardon o zaman..ben bunu görmedim..
tatlım,sayfayı beğendim ama form nerede ki acaba?göremiyorum.
kızlar uygulamayı kaldırmışlar :44: ben girdiğimde vardı ama anlıyamadım
Eki Görüntüle 810660
![]()
tbrkler...yani diğer türlüsü saçma olur zaten :)defanstan kazanmışım..kendi ürünlerinimi hediye ediyorlardı? bilen varmı