Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Detan ın cvbı A şıkkı

Defansın cvbı D şıkkı

Lezitanın cvbı C şıkkı

Çanakkale seramik perde
:51:

Eki Görüntüle 810660
Kızlar cuma günü geldi hediyelerim :8: chemcat her ne kadar buraya uğramasa da zamanında foto istemişti :) ohooEylül'e çok var diyordum hatta gelene kadar tam manasıyla inanamamıştık ama geldi ipadden yazmaya çalışıyorum zaten şu an :) sayfaya moral olsun dedim :nazar:

canım güle güle kullan harikalarr :16: :16:

Yaaa su çikolata kazananlar nasıl kazandı kiiii her gun oynuyorum ve son bi çekiliş kaldı 29undaa :43: 36 dogru felan yapıyorum ama yok yok yok :53:

şans canım ayrıca öyle 36 tane doğruya falan gerek yok..ben 10 tane doğru yapıp bırakıyordum çünkü max. günlük 10 çekiliş hakkı veriyor onada 10 doğru yetiyor..daha 2 sonuç daha var,umarım çıkarsın canım :34:

Teşekkür ederim kızlar :) sizden de güzel güzel haberler gelir inşallah :) sudenaz ben garanti Belgesi'ne bakmak için Tv'nin kutusunu açıp garanti belgelerinin olduğu poşeti yırttım onaylanmamış doğal olarak ama ilk aşamada bilemedim inşallah garanti kapsamından çıkmamıştır kutuyu tekrar bantladık :) sanki anlaşılmayacak :27:

Teşekkür ederim kızlar :) sizden de güzel güzel haberler gelir inşallah :) sudenaz ben garanti Belgesi'ne bakmak için Tv'nin kutusunu açıp garanti belgelerinin olduğu poşeti yırttım onaylanmamış doğal olarak ama ilk aşamada bilemedim inşallah garanti kapsamından çıkmamıştır kutuyu tekrar bantladık :) sanki anlaşılmayacak :27:

hmmmm artık canım yetkili servis gelince söylersin bu şekilde diye..tv de sorun yoksa onaylarlar garantiyi..

Eki Görüntüle 810660
Kızlar cuma günü geldi hediyelerim :8: chemcat her ne kadar buraya uğramasa da zamanında foto istemişti :) ohooEylül'e çok var diyordum hatta gelene kadar tam manasıyla inanamamıştık ama geldi ipadden yazmaya çalışıyorum zaten şu an :) sayfaya moral olsun dedim :nazar:

canım,harika harikaaaaa..hepsini güzel günlerde kullan,ailecek tadını çıkartın,süper:))))

Eki Görüntüle 810660

çoook tebrik ederim kazananları görebilmek gerçekten moral veriyor güle güle kullanın

Back
X