Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar adwin diye bir uygulama çıkmış. bana da arkadaşım gönderdi ben 250 mb internet kazandım. referans kodu ile üye olunuyor.
isterseniz; yZZf2onP16 kullanabilirsiniz. internet, sinema biletleri, yemek indirimleri falan veriyorr.
bilginize..

Lezitadanda kazanmışım yaşasın..bu arada lezita doğru
cevap a dı sanırım şu 9.5-11.5 saat olan.........detan yada defansın sabunlu su ile yıkamaktı..kolay gelsin..

Ayna Programı :: Web Sitesine Hoşgeldiniz ::

ben birleşik arap emirlikleri yaptım ama sizde bir kontrol edin isterseniz :34:

kız var ya çok şanslısın he bi bakıyım dedim cevap verdim kayıt yaptırıcaktım bi bilgisayardan gün içinde bi kere kayıt yapabilirsiniz diyo ben o linki açınca senin cevap filan tekrar kayıtlandı googledan baktım birleşik arap emirlikleri çıkıyo gerçekten :40:

kız var ya çok şanslısın he bi bakıyım dedim cevap verdim kayıt yaptırıcaktım bi bilgisayardan gün içinde bi kere kayıt yapabilirsiniz diyo ben o linki açınca senin cevap filan tekrar kayıtlandı googledan baktım birleşik arap emirlikleri çıkıyo gerçekten :40:

Ayna Programı :: Web Sitesine Hoşgeldiniz ::

ben birleşik arap emirlikleri yaptım ama sizde bir kontrol edin isterseniz :34:

ben sanki daha önce girmişiö gibi kaydıınız daha önce alınmıştıur yazdı

dyonun sen hangi renksin yarışması var hani...ay çok güldüm:))) ben nasıl okuduysam artık,her hafta 5 kişiye ipad 1, kişiye renkli çerçeve sanıyordum..meğersem her hafta 5 kişiye renkli çerçeve,sonunda 1 kişiye ipad varmış!!!!! ben de ne kadar bonkörler diye seviniyordum:)))

Back
X