Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

GÜLE güle kullan canım kaçıncı gün kazanmıştın.2. sepet bundan gelir inşallah banada

7. gün kazanmıştım canım bugün geldi..NARPOST getiriyor.. Kurye gibi bir şey...:44:

Tebrik ederim canımcım darısı başımıza inş.

Teşekkür ederim canım inşallah sende kazanırsın :)

afiyet olsun..güle güle kullan sepetini de.:13:. neden değiştirmişler sepetleri acaba..
keşke benimde bi tanesi böyle gelseymiş..ekmek sepeti veya takı sepeti olarak kullanılır..

Teşekkür ederim canım... Evet benim için faydalı oldu bu sepet hem yerde kaplamıyor

Kazanamayanlarda yarın ki 60 kişinin içinde olur inşallaaahhh

2 kere mi kazanmıştın canım yoksa bu yeni sorunun hediyeleri mi?

bu nasıl oluyooo

ilşk paketim kadınlar ne isterin ilk anketindendi 3 hafta kadar önce gelmişti geöçenlerde yeni soru yayınladılar ben de cevapladım 2. paketim bugün geldi. bugün baktım yeni soru var kızlar muhakkak katılın çok çok kayda deeğer bir şey değil ama her 10. katılımcıya çıkıyor zaten deneyin derim....

yav trendyol 20 lira çek vermiş iyi sevindirik olduk hade alışveriş yapalım dedik pat sipariş iptal olmuş sonra hediye çek 3 günde iade edilecek denildi tık yok mesaj attık bilmem ne hotmail adresinize gönderdik iyi de benım öyle bir adresim yk yine mesaj attım yanlış yere yüklemişsiniz diye konu departmana taşındı ilgilenecez ya ne dandik bi siteymiş şaşırdım kaldım bi ürünü yollayamadılar

http://www....................../pg_anket/

gelen anket bu canım pek bir işe yaramıyor ama olsun
banada gelmiş açılmuyor bile link bşya anlamadım

hürriyet aileyi yapan varmı daha önce kızlar. makalelere bakıyorum ama şifre falan yazmıyo ve birsürü makale var cümlenin içindemi yazıyo acaba ben hep sonlarına baktım??
bence haklısın
tatildeyim fırsat buldum bakayım yeni bşyler var mı diye,ama tam 2 saattir okuyorum,burda sohbet yerine başka konnu başlığında olsa çok iyi olacak,burda sadece linkler paylaşılsa ohh süperr,kazene söylemek lazım olmuyor böyle

slm kızlar ben hala tatildeyimm kampanyalara bakmak için geldm umarım katıldığım yerlerden bşy kazanıp kaçırmamışımdırr

herkese slmmm

ozaman sende sohbet için katılmış oldun şimdi kampanya linki falan vermediğine göre:44
bence böyle iyi memnun olmayanlar yeni başlık altında toplanabilirler,muhabbette isyeyenler bu sayfada devam eder

Aslında trendyol yapmaz öyle şey ben sipariş vermiştim 1 ay kadar bir süre geldi parami iade ettiler sonra hediye çeki gönderdiler ürünü temin edemedikleri için özür dilediler.
Faceden yaz olanları anlat daha çabuk geri dönüş yaparlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…