HediyeModa ile Kampanyamız | Ebru ile Keyifli Anlar kızlar blog kampanyam 5 kişiye saat hediye ediyorum ve katılımlarınızı bekliyorum :)
GÜLE güle kullan canım kaçıncı gün kazanmıştın.2. sepet bundan gelir inşallah banada
Tebrik ederim canımcım darısı başımıza inş.
afiyet olsun..güle güle kullan sepetini de.:13:. neden değiştirmişler sepetleri acaba..
keşke benimde bi tanesi böyle gelseymiş..ekmek sepeti veya takı sepeti olarak kullanılır..
insanları sömürme artık yeter gibi bir not vardı, şok oldum ben facede haberler kısmında görünce. geçmiş olsun
ben az önce yarışma için link attım oda yasak mı :18:
blogların linklerini koymak yasak canım..uyarı alabilirsin..
2 kere mi kazanmıştın canım yoksa bu yeni sorunun hediyeleri mi?
bu nasıl oluyooo
Size sunulan tasarımlar ve teklifler; etkinlik ve uygunluk açısından bir sıralamaya sahip. "Bunu satın alırdım" diyerek seçtiğiniz 3 tasarım, bizim yaptığımız sıralamayla aynı ise sürpriz ..................... paketi kazanma şansı yakalayacaksınız.
*Doğru sıralamayı bilen ilk 20 üyemiz; Fairy, Ariel ve Pantene ürünlerinden oluşan ..................... paketi kazanacaktır.
kızlar süpriz hediye dio diğerinde ise fairy vs die belirtmş hediyeyi :/ nasıl acep :)
banada gelmiş açılmuyor bile link bşya anlamadım
bu topik altında alt başlıklar açılmasını teklif ediyorum.
şöyle örneğin:
1. facebook/ tweeter çekilişleri,
2. sürekli çekilişler ,
3. site çekilişleri gibi.
4. çekilişle ilgili konuşmalar, yorumlar gibi
böylece herkes kendisine uygun başlığı inceler, sayfalarca yorum okumak zorunda kalmaz.
her konu ayrı başlıkta paylaşılsa çok daha zaman kazandırıcı olur bence. çünkü, çoğu zaman katılmak için çekiliş/kampanya arayalım derken, sayfalarca ya çekilişlere ilgili, yada çekiliş konusu dışında yorumlar, sohbetler okumak zorunda kalıyoruz. böylece çok fazla zamanımız gidiyor. hergün belki 50 sayfa yazılıyor, bunlardan belki 10 sayfası çekiliş paylaşımı, geri kalanı ise tamamen yalnızca paylaşan kişileri ilgilendiren özel sohbetler, özel yorumlar, bizler ise bunu bilmeden çekiliş aramak için tamamını okuyoruz, çok vakit harcıyoruz böylece.
özetle, sadece ve sadece 1. çekiliş duyurularının yapıldığı ve 2. çekilişlerle ilgili/ilgili olmayan sohbetlerin yapıldığı ayrı ayrı başlıklar olsun derim ben. yönetimin dikkatine
bence haklısınhürriyet aileyi yapan varmı daha önce kızlar. makalelere bakıyorum ama şifre falan yazmıyo ve birsürü makale var cümlenin içindemi yazıyo acaba ben hep sonlarına baktım??
banada gelmiş açılmuyor bile link bşya anlamadım
bence haklısın
tatildeyim fırsat buldum bakayım yeni bşyler var mı diye,ama tam 2 saattir okuyorum,burda sohbet yerine başka konnu başlığında olsa çok iyi olacak,burda sadece linkler paylaşılsa ohh süperr,kazene söylemek lazım olmuyor böyle
slm kızlar ben hala tatildeyimm kampanyalara bakmak için geldm umarım katıldığım yerlerden bşy kazanıp kaçırmamışımdırr
herkese slmmm
yav trendyol 20 lira çek vermiş iyi sevindirik olduk hade alışveriş yapalım dedik pat sipariş iptal olmuş sonra hediye çek 3 günde iade edilecek denildi tık yok mesaj attık bilmem ne hotmail adresinize gönderdik iyi de benım öyle bir adresim yk yine mesaj attım yanlış yere yüklemişsiniz diye konu departmana taşındı ilgilenecez ya ne dandik bi siteymiş şaşırdım kaldım bi ürünü yollayamadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?