Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

emsan mısafırperverden kazandıgım tavam geldı cok gusel ve kalıtelı cok belli

$ÈsRa003.webp

hürriyet ailenin cevabını nereye yolluyoduk ya unuttum

İnşallah sana da çıkar canım..eşime can canan çay kaşıkları çıkmış :1::1::1: oysaki ben çay setini istiyordum ama olsun kısmet :9: hiç yoktan iyidir :1:

emsan mısafırperverden kazandıgım tavam geldı cok gusel ve kalıtelı cok belli

Eki Görüntüle 245412

güle güle kullanın kızlar ikiside çok güzel :54:
nehirde yokum can cananı istiyordum yine çıkmamış kısmet :61:

yorum yapmayı bilmiyorsun sen bunu kafana sok bilsen bu mesajı bu şekilde yazmazsın hala laf yetiştiriyorsun ya hayret bişi terbiyesizligin lüzumu yok evet 3 5 kişinin destegi yeter bana burda sonucta kimse tanımıyo beni şahsen tarafsız gözle okuyorlar mesajları olay bundan ibaret habire dostluk mesajları yazıp hala çemkiriyor olman bana kişiligin hakkından cok güsel bilgiler verdi yaşam düsturun benden daha kötü gibi duruyo bana laf atma birdaha hatanı kabul et yazılanları yanlıs anladım de bitsin gitsin tüm topic sana karsı mesaj attı nerdeyse hala dikleniyorsun

Emin olun bu üslupla hiç bir yere varamazsınız.Ayrıca yaptığım laf atmak veya diklenmek değildir.Sizin yargılamalarınıza karşı kendimi savunmaktır.Önce bir kendi yazdıklarınıza bakın ondan sonra kimin yorum yapmayı bilip bilmediğini bir tartıp karar verin objektif olabilirseniz.Ayrıca bu topiği bu şekilde meşgul etmek zorunda kaldığım için adminden ve diğer arkadaşlardan özür dilerim.Bu konudaki son mesajımdır.

yorum yapmayı bilmiyorsun sen bunu kafana sok bilsen bu mesajı bu şekilde yazmazsın hala laf yetiştiriyorsun ya hayret bişi terbiyesizligin lüzumu yok evet 3 5 kişinin destegi yeter bana burda sonucta kimse tanımıyo beni şahsen tarafsız gözle okuyorlar mesajları olay bundan ibaret habire dostluk mesajları yazıp hala çemkiriyor olman bana kişiligin hakkından cok güsel bilgiler verdi yaşam düsturun benden daha kötü gibi duruyo bana laf atma birdaha hatanı kabul et yazılanları yanlıs anladım de bitsin gitsin tüm topic sana karsı mesaj attı nerdeyse hala dikleniyorsun

Emin olun bu üslupla hiç bir yere varamazsınız.Ayrıca yaptığım laf atmak veya diklenmek değildir.Sizin yargılamalarınıza karşı kendimi savunmaktır.Önce bir kendi yazdıklarınıza bakın ondan sonra kimin yorum yapmayı bilip bilmediğini bir tartıp karar verin objektif olabilirseniz.Ayrıca bu topiği bu şekilde meşgul etmek zorunda kaldığım için adminden ve diğer arkadaşlardan özür dilerim.Bu konudaki son mesajımdır.

Arkadaşlar bir şey demeyim dedim ama dayanamadım. Bu tür tartışmaların yeri burası değil lütfen daha fazla uzatmayalım ve topiğin tadı kaçmasın. Bu mesajlar yüzünden kampanyaları takip edemiyoruz. Lütfen! Sanal ortamdayız ve bu şekilde yapılan konuşmalar hiç hoş değil. Daha fazla uzatmayın ve cevap vermeyin birbirinize.

ben onu halley diye okudum:17::17:
salladım cevabı.
haley diaz biskolata kutusunu taşıyan adammış

selam kızlar..:3::3:

bugünkü uygulamaların hepsi hata veriyor bende..
sizde de oluyor mu?sürekli şifre istiyor sayfadan çıkıyorum..:14:

Back
X