- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hürriyet ailenin cevabını nereye yolluyoduk ya unuttum
İnşallah sana da çıkar canım..eşime can canan çay kaşıkları çıkmışoysaki ben çay setini istiyordum ama olsun kısmet
hiç yoktan iyidir
![]()
yarışmayı ben duyurdum kazananları da ben duyurayım bari ,buyrun link
Kérastase Türkiye - Siz Hangi Güneş Kadınısınız? | Facebook
yorum yapmayı bilmiyorsun sen bunu kafana sok bilsen bu mesajı bu şekilde yazmazsın hala laf yetiştiriyorsun ya hayret bişi terbiyesizligin lüzumu yok evet 3 5 kişinin destegi yeter bana burda sonucta kimse tanımıyo beni şahsen tarafsız gözle okuyorlar mesajları olay bundan ibaret habire dostluk mesajları yazıp hala çemkiriyor olman bana kişiligin hakkından cok güsel bilgiler verdi yaşam düsturun benden daha kötü gibi duruyo bana laf atma birdaha hatanı kabul et yazılanları yanlıs anladım de bitsin gitsin tüm topic sana karsı mesaj attı nerdeyse hala dikleniyorsun
yorum yapmayı bilmiyorsun sen bunu kafana sok bilsen bu mesajı bu şekilde yazmazsın hala laf yetiştiriyorsun ya hayret bişi terbiyesizligin lüzumu yok evet 3 5 kişinin destegi yeter bana burda sonucta kimse tanımıyo beni şahsen tarafsız gözle okuyorlar mesajları olay bundan ibaret habire dostluk mesajları yazıp hala çemkiriyor olman bana kişiligin hakkından cok güsel bilgiler verdi yaşam düsturun benden daha kötü gibi duruyo bana laf atma birdaha hatanı kabul et yazılanları yanlıs anladım de bitsin gitsin tüm topic sana karsı mesaj attı nerdeyse hala dikleniyorsun
güle güle kullanın kızlar ikiside çok güzel![]()
nehirde yokum can cananı istiyordum yine çıkmamış kısmet![]()
Biscolata sorusu çıktı :26:
Biscolata Starz reklamında Haley’i hangi sahnede görürüz?
Nasıl soru bunlar yaaa
Biscolata Starz 100g'ın içerisinde kaç adet Biscolata Starz vardır
diye sormuş bana da:2::26::26:
Nasıl soru bunlar yaaa
Biscolata Starz 100g'ın içerisinde kaç adet Biscolata Starz vardır
diye sormuş bana da:2::26::26:
herkese farklı soru mu soruluyorbende cevabı bulamıyorum haley kim tanımıyorum ki
![]()