Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Eti Form Kepekli Bisküvi - 2 Adet
Eti Form Limon Lifli Bisküvi – 2 Adet
Eti Form Çubuk Kraker - 2 Adet
Eti Form Çikolata Kaplamalı Lifli Bisküvi – 2 Adet
Eti Form Portakal Kremalı Bisküvi - 2 Adet
Eti Form Tahıllı Bisküvi – 2 Adet
Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi - 2 Adet
Eti Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi - 2 Adet
Eti Form Müsli - 1 Adet
Eti Form Mısır ve Pirinç Patlağı – 2 Adet
Eti Form Ekmek - 1 Adet
Eti Form Karışık Meyveli Kepekli Bisküvi - 2 Adet
teşekkür ederim canım zahmet oldu :34:

test etme sürecindeler şu anda 22 kasımda tam olarak uygulanacak. islami koşullara uygun olucak bundan böyle internetimiz de..
2 paket var aile ya da çocuk ikisinden birisini seçmek durumundayız bir çok siteye giremiycez..

Aaaa...ne filtesiymiş bu ?
sağol canım..
:47::47::57::57::57::57::57:
çünkü filtre geldi canım, ben de facebook da açılmıyordu. dns ni değiştir..

aaaa benimki de açılmıyor ayarları nasıl deıstırecez kızlarrrr yardımmm yoksa resmımdekı gıbı parcalıycam bu bılgısayarııı:47:47::47::57::57::57::57::57:[

:47::47::57::57::57::57::57:

aaaa benimki de açılmıyor ayarları nasıl deıstırecez kızlarrrr yardımmm yoksa resmımdekı gıbı parcalıycam bu bılgısayarııı:47:47::47::57::57::57::57::57:[
Ağ bağlantılarına gir,orda bağlandığın yerin adı var onu tıkla, bağlantı durumu çıkar. Orda en altta devre dışı bırak özellikler tanıla gibi şeyler var; özellikleri tıklayıp IP(internet protokolü)4 ün üstüne gelip özellikleri tıkla ve aşağıdaki dns i kullan gibi bir seçenek var. Oranın ilk kısmını 8.8.8.8 ikinci kısmını 8.8.4.4 yapabillirsin. Sonra tamam deyip tarayıcını kapatıp tekrar aç.

Eti formdan bende kazanmışım kızlar:56::56::56: Biscolatada cvp çikolata kutusu taşıyan ve diğer ikisi de C şıkları valla resimlerine tek tek baktım face fotolarından öyle buldummm:1:

kızlar biscolata bana stars 100 gr ın içinde kaç adet var diye sordu 16 dedim yolladım,doğrumudur sizce ya siz ne dediniz

bende 16 dediydim :26:
Eti formdan bende kazanmışım kızlar:56::56::56: Biscolatada cvp çikolata kutusu taşıyan ve diğer ikisi de C şıkları valla resimlerine tek tek baktım face fotolarından öyle buldummm:1:

fırın mırın bişiler diyodu ben onu c yaptım :36:

kızlar biscolata bana stars 100 gr ın içinde kaç adet var diye sordu 16 dedim yolladım,doğrumudur sizce ya siz ne dediniz

bende 16 yazdım, :61:
50 gr.lık 8 adettir, 100 gr.lıkta 16 dır diye yorum yaptım kafamda..:1:

eti form bana da çıkmış:66:..kerastas şapkası kazanmadım ama, fit olcaaaam :21::21::86::86:

gunaydın hem kayıtlı hamde kayıtlı olmayan arkadaslar:))) kayıtsızlar sızde kayıt olsanızda aramıza katılsanız ne guzel olur degıl mı??

anlamadıgım şey üye olmak bu kadar zormu verdigimiz face adreslerinin hepsine üye olduklarından eminim ama buraya üye olmak zor gelio ne kadar büyük terbiyesizlik bilerek yapıyolar heralde kampanyaları toplayıp kendileri paylaşmıyolar bencillik yaaa

kızlar kawga etmeyın bence üye olupta hıc bır paylasım yapmayanlar da war zıyaretcılerden bı farkları yokkıı zaten yanı uye olsun ya da olmasın bizlere faydaları yok zatenn onun icin boşverinnnnnnn :74::74::74::38:

sendrom afiyet olsun canım alıntı yapamıyorum sayfa çok geç açılıyor ve son sayfada ki yorumları göremiyorum :50:

biscolata ya ben 3. şıkkı işaretledim :9:haley denilen zatı tanımıyorum :37:

Back
X