Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hakkari-edirne cevp

Yurdumuzda iftarı ilk açan şehrimiz en doğu noktamız olan Hakkari’dir. Hakkariden 4 dk a sonra ise Iğdır ilimiz açmaktadır. En geç ise edirne de açılıyor.

3 kere değiştirm valla kafam karıştı hangisi gerçekten?

Her yerde farklı bir şey yazıyor bu nası sorudur anlamadım. Be değiştirdim yine hakkari edirne diye. geçti zaten maggide bitti

normal şartlarda ığdır çanakkale en geç ve en erken güneşin batıp doğduğu yerler ama bu soruda da böyle midir bilmiom ilk bunu yaptım sonra değiştim hakkari çanakkale yaptım

Çanakkale İmsakiyesi 2011 Çanakkale İftar ve Sahur Vakitleri

Edirne İmsakiyesi 2011 Edirne İftar ve Sahur Vakitleri

vee edirne:)

işte kızlar..
hurryet haber portalı. doğru olmaz bence

hakkari edirne yaptım ben

yok bu seferde olmadı kim bilir kaçıncı sıradayım, çok geç katıldım aranıza, of maggi bi çorba içirmedin haa

6.sıradayım ben hakkari edirne ile
eğer öyle yazan varsa söylesin bakıyım sırasına tüm sayfayı açtım çünkü

doğru cevap hakkari- çanakkale bence. ığdır 4 dk. sonra yazıyor çünkü.
ben kazandımmmmmm eer hakkari çanakkaleyse .....
eşimde kazandı yuppiiiiiiii
sonradan düzeltenelr kazanıyormu. kazanmaması lazım bence

kızlar mantıklı açıklama gerekirse doğuda en uç nokta en erken iftar yapar.batıdaki en uç nokta da en geç iftar yaapr.bu durumda ığdırın ilçesi ve çanakkalenin ilçesi olduguna göre;sanırım ığdır ve çanakkale olacak cevaplar

ayy kızlar yaa bende ilk önce yazdım ığdır-çanakkale sonra hakkarı-çanakkale ve şimdi hakkarı edirne...

ve başıma gelene bakın yaa hastayım pantolonuma falan geçmiş 12 ye 4 dk kala falan oldu bu buna rağmen bekledim ama duruma bakın 700 e yakın yorum var

ay canım bnm kıyamam yaa geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…