Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ruh pastası, nesfitin bu hediyesi güzelmiş, güle güle kullan.
iyi ki pilates topu denk gelmemiş. pilates topunu pek sevmiyorum. bizde var bir tane, güya esnek bir şekilde üstünde çeşitli egzersizler yapacaktım. çok kullanışlı gibi geliyordu bana, almadan önce.
aldık, şimdi üzerinde zıp zıp zıplayıp egzersiz yapmak bir tarafa, bir yere tutunmadan üstünde oturamıyorum bile, düşeceğim korkusuyla.
bu topun üstünde pilates hareketleri yapabilenlere aferin doğrusu.

sağolasın tatlım

pilates işine ben bi ısınamadım ya cidden o çıksaydı hiç bi işime yaramazdı bi de spor çanta vardı,o da güzeldi hani

bugün gelen kargolarım

çok ciciler yaaaa..
güle güle kullan..terlikler taraklar....:80:
hele o çantayı çok beğendim..FNO gecesinde kazanmış bi kızda görmüştüm doğal kumaştandı..

çanta da denk gelmiş ,plaj takımın tamam.. ama mevsim geçiyor..

Son düzenleme:
ruh pastam güle güle kulllan canım bayıldım valla
benim çantam neden gelmedi ki?

bi de nesfit şeysinde eldivenin üstündeki don mu kızz baktım baktım başka bişeye benzetemedim

bi de nesfit şeysinde eldivenin üstündeki don mu kızz baktım baktım başka bişeye benzetemedim

kız kese o içine koymuşlardır tarakları felan PPP

günaydın kızlar iyi sabahlarrrrr kontesim çok güzeller yahuu nefite bende katılıcammmm :))) çok kıskandımmmm

kızlar bu kampanyalara nasıl katılıyorsunuz, süreç nasıl oluyor. bu topic'i daha yeni keşfettim biri biraz açıklayabilirmi zahmet olmazsaa ) geçmişe biraz baktım verdiğiniz linklere tıkladım ama normal face sayfaları açılıyor herhangi bi kampanya falan göremedim ben.

benide yönlendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler sizee.

teşekkürler canımmm :78:
çantaya ben de bayıldım evet
ah mevsim geçti bile:18: seneye artıkk

don mu ahahahah

yok kuşkam eldiven , tarak ve puf lif onun içindeydi

bohçamsı bi şe

çantalardan biri bana da gelmedi,bugün gelir

sunar | Facebook
KAMPANYAMIZ BAŞLIYOR.
Yeni kampanyamızda Sunar markalı yağlar sizin birlikte göründüğünüz bir fotografınızı bize göndermenizi isteyeceğiz, kampanyaya katılan herkes bizden ısıya dayanıklı plastikten üretilmiş Spatula, kaşık, kevgir seti kazanacak, bunun içinse tek şartımızı hali hazırda 10 ya da daha fazla arkadaşınızın sayfamızı beğenmiş olması.
Ayrıca en ilginç 10 fotografa 4 adet 1. Lt sunar markalı yağdan oluşan sağlık seti hediye edeceğiz. kampanya ayrıntıları ve katılım koşulları önümüzdeki saatlede duyurulacaktır. Fotograflar bir hafta içerisinde açılacak facebook uygulamasına gönderilecektir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…