Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

26.09.2011
Yıldızlı Ürün Yarışması Kazananlar Listesi:

Ayşenur Atyıldız
Hasan Ok
Bahar Aşkınoğlu
İsmail Kara
Havva Abanoz
Gökçe Sülün
Özlem Sarı
Selcan Yenidünya
Levent Sava
Serap Uludağ Sava
Nihal Yeşil
Edizcan İkizoğlu
Selma Kaya
Tülay Öksüz
Akın Onmaz
Erdem Gürpınar
Ayfer Yağmur
Zekiye Garip
Hale Filiz
Açelya Aktaş

Ödüllü kampanyamız “Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor.” 19 - 25 Eylül kazananları ödül kazananlar sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımızı tebrik ediyoruz.
https://www.facebook.com/evybabyailesi?sk=app_7146470109

Son düzenleme:
Yıldızlı Ürün Yarışması Kazananlar Listesi:

Ayşenur Atyıldız
Hasan Ok
Bahar Aşkınoğlu
İsmail Kara
Havva Abanoz
Gökçe Sülün
Özlem Sarı
Selcan Yenidünya
Levent Sava
Serap Uludağ Sava
Nihal Yeşil
Edizcan İkizoğlu
Selma Kaya
Tülay Öksüz
Akın Onmaz
Erdem Gürpınar
Ayfer Yağmur
Zekiye Garip
Hale Filiz
Açelya Aktaş

sansiro kazananları açıklandsı

kızlaaar bana şu limango linklerini tam şekilde özel mes atamısınız allah rızası icin sinir oldum olmuo bi türlü pc de bozuk zaten atarszanız coook sevinirimmm

Ev & Dekor
BEĞEN & PAYLAŞ & KAZAN

Bu bağlantıyı beğenip paylaşan arkadaşlarımız arasından yapılacak çekilişle 3 kişiye resimde görüldüğü şekilde ütü istemeyen tülden KRUVAZE PERDE (STOR PERDE HARİÇ) hediye edilecektir.. Kampanyamız 27 eylül günü saat 23. 00 da sona erecektir...

Paylaştığınızı yorum olarak ekleyiniz.. profiller tek tek kontrol edilektir...

Dalin Bebek Bakım Uzmanı
Bugün saat 15:00'da yeni yarışma haftamız başlayacak.
"Pırlanta Yüzük" ve "Dalin Hediye Setleri" kazanmak için hazır mısınız?
Dalin'le Anneler Bilir

Son düzenleme:

canım benim pc bozuk direk link olrsa tıklayabilirim ancak ondan özel mes istedimmmm

Markafonim
Yakala.co'dan herkese 10 tl değerinde hediye çeki fırsatı.

yakala.co üyeliğiniz yoksa üye olmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

http://tr.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/aff_c?offer_id=212&aff_id=639

Lipton Ice Tea
Yarınki hediye kazandıran sorumuzu belirlemeniz için lütfen aşağıdaki "play" tuşuna basarak anketimize katılın. Teşekkürler. :)
Soru Sizden Hediye Bizden
http://www.facebook.com/liptonicetea?v=app_192645060786343
AFM'den sinema bileti YA DA Burger King'ten Cheeseburger Menü kazanma fırsatı burada!

Son düzenleme:
yapamadım limangoyu bende ne dediyseniz hepsini yaptım kızlar virgül yerine noktada koydum kkkkk ların yerine limangonun adresini de yaptım olmadı özel msj la link gönderilebiliyosa lütfen biri banada göndersin

bunlardan sadece 1 tanesi eski hesaba geliyor diğer 2 si yüklenmiyor çünkü

ne doğru dürüsst bi kampanya var ne de açıklananlarda adııım ne sıkıcı bereketsiz güün yaaa

Yazı Seviyorum
İşte Rowenta Curl-Activ kazanan şanslı takipçimiz: Fatma Doğan. Katılan herkese teşekkürler. Yeni sürprizlerimiz için takipte kalın

Osmanlı Takı
Yarışmamız 15:00'da başlayacaktır. Soracağımız soruya 30.09.2011, 15:00 tarihine kadar doğru cevap verenler arasından çekilişle seçilecek 10 kişiye sizler için özel yaptığımız Lale anahtarlığımız hediye edilecektir. Herkese bol şans dileriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…