herkese selam kaç saattir yakala.co dan oyuncak dünyası fırsatını almaya çalışıyorum , beklenmedik teknik sıkıntı var diyor alamadım 2 kez müşteri hizmetlerini aradım konuştum kayıt aldılar hala aynı yakala.codan ne zaman bişey almayı denesem aynı hatayı veriyor
Veet Türkiye
Hemen linke tıkla, Elif Şafak'ın 'İskender' adlı kitabını kazanma fırsatı yakala: http://www .kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk....kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.?sk=app_181762261889519
yakala co da benim 20 lil çekim var paypa hesabın varsa 10 a gönderirim2 gündür bende aynı sorunu yaşıyorum müşteri hizmetlerini aradım dün 2 kere. bizde sorun gözükmüyor diyo. dünden beri hala dönüş yapacaklar.
kusura bakma görmemişim.linki ekleyemiyorum ama facebookta mısır çarşısı lokman hekim ankara aratınca çıkan yer.link çıkmadı cnm....
canıum biraz öncede anlattım yardımlaşma derneğindeki linklerden birinde veriodu
http : // www. limango. com. tr / shop / cart / index. php ? enable cargofree = true
cnm boşlukları sil alıcağın ürünleri seepte at sonra sepete gidip bulinki yapıştır
süper sefan olsun yapılsın alışverişler gelsin kargolar senin davetinle üye olan birileri alışveriş yapmıştır ondandır 30 tl çek hayırlıs olsun
30 tllik çekin yanında ne yazıyor nerden geldi acaba bizde bulsak ne güzel olucak :97::97:
güzelmiş canım güle güle giyin
tekin acarda yokum
şu limango süper bişi yaa.1aylık bedava kargodan yararlandım yaptım bugün olduilk alısverişimi yapınca 7tllik kargo bedava verdi ben de bunu kullandım 0.90kuruşa don aldım bi tane
6 ekim 2012 mi acaba :44:emin değilim :26:
kızlar facebook nestle yarışmasına katılan var mı aranızda???
ya bende katılmk istiyorum fakt açılmıyo hiç hep hata veriyo acaba bnm gbi bu sorunu yaşayan var mı dye merak ettimevet ben katıldım... benmari usulu dedim ama...:26::26::26:
2hesaptan oldu ama birinden olmadı 1aylık bedava neden anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?