tubbik canım ya bu çok zor oyun hiç puan alamıyom parmagım acıyo hala inanki
nasıl 25.000 geciyolar hayret ediyom dogrusu
ben de bulamadım canım
kızlar yeni haberle r için tşkler ben de o nilpa kozmetikten isticem numune şimdi.Bir de bu konuda çok komuştuk çok uyardık da uyarıldık da,lütfen artık blog kampanyası paylaşılmasın,topicten olacağızz yaaaa
aynen canım yaa:26:ama en alttan başlasak yapmaya daha iyi olucak sanırım:44:
kızlar biscolata soruları yayınlamıs girin bakalım
2paket sıvı sabun
1mini el hijyeni şeysi,çantalık
1rozet
2.protexlerimiz geldi..2 sıvı sabun değil canım..biri sıvı sabun, diğeri tam boy sıvı hijyen şeysi..
bir de nestle ilk sen tat paketim geldi,çekmeceli bir kutusu var ,4-5 çeşit çikolatalı püskevit var..
oooo şanslı seni 2 protex ve nestleee ohh afiyet olsun nestlede büyük şans ilk 10 kişide olcamda doğru cevabı vercendeeeee :)
hmmm... denemeye değer diyosun yani
peeling yapınca insan çok rahatlıyor ya gerçekten
iyi günlerde sür sürüştür
cnm
şansımı denedim bakalım gelicekmi :)
oooo baya şanslısın yahuuu :) afiyet olsun bu arada valla onu bekleyemem unuturum ben napalım :)))artık :)1 tane daha gelcek protex:26:..o daanneme..
şekerim şans işte..ilk gün kazandım zaten,herkes farkına varana kadar cvpladım.
artık millet apartta bekliyo..
ama çok değişik şekilli püskeviler..katılın derim..kahveyle iyi gider
acerin cevabı
ACER ethos serisi lüks stil ve rahat denetimler sunar.
tubbik canım ya bu çok zor oyun hiç puan alamıyom parmagım acıyo hala inanki
nasıl 25.000 geciyolar hayret ediyom dogrusu
canım birer tanemi yolluyolar mesela tabletten falan yoksa paket şeklindemi
Cerablade.Seramik.Bıçak | Facebook
kızlar bu sayfada bişiler oluyo ama bişi anlamadım:26:
En yaratıcı kategoriyi sen oluştur, arkadaşlarından oy iste, büyük ödüllerden birini sen kazan! Son gün 25 Ekim.
1.ye Samsung Led TV, 2.ye Playstation 3, 3.ye iPod Touch hediye edilecektir.
Hepsiburada - En Yaratıcı Kategori | Facebook
teknobiyotik facebook sayfasında hediyeli anket var kızlarrr
Kızlar facede doritos akademi diye aratın.kayıt olan ilk 5000 kişiye cips gönderiyorlar
Kampanya No, 5 - Bil Kazan !
"Royce Energy Drink" TV8 'de Hangi Programa Sponsor Olmuştur ?
Doğru Cevabı Veren 1/10/25/50/75/100/125/150.Kişilere Hediyemiz Var :)
...
Yapmanız gereken " kampanya@roycedrink.com " e-mail adresine, Adınızı, Soyadınız ve İletişim Bilgilerinizi göndermek.
Kampanya Bitiş Tarihi : 09.10.2011 Pazar Gecesi 23:59'dur.
Kazanalar 10.10.2011 Pazartesi günü duvarımızda duyuracağız.
Herkese Bol Şans :)
Yeni Yarışmamız;
Yeni koleksiyonumuz; JCDC'nin hazırladığımız tanıtımına blogunuzda yer vererek veya facebook sayfanızda paylaşarak katılabilirsiniz.
Serimizle ilgili tanıtım yazımızı ve görsellerimizi az sonra sayfamıza yükleyeceğiz. Yarışmamıza katımak için yapmanız gerekenler;
- Facebook sayfamızı beğenmeniz (Kipling Turkey | Facebook)
- JCDC koleksiyonumuza blogunuzda yer vermeniz veya facebook sayfanızda paylaşmanız
- Bizi de bilgilendirmek amacıyla sayfamıza (bu sayfaya) paylaştığınız linki göndermeniz.
Katılan kişiler arasından 5 kişiye JCDC serisine ait çok özel anahtarlıklarımızdan, 1 kişiye Kipling'in yeni serisinden orjinal boy bir çanta ve 4 kişiye de gözlük kılıflarımızdan göndereceğiz
20 Ekim saat 24.00'e kadar katılım gösterilebilir. Yaş sınırlamamız yoktur.
Kipling Turkey - Duvar | Facebook
selam hanımlar bu aralar biraz uzak kaldım internetim yoktu da anca bağlandı taşındım geldim aranıza umarım çok şey kaçırmamışımdırrr
Günün hediyesi DDF Mesojection Heallthy Cell Serum. İşte size perakende fiyatı 375 TL olan bu ürünü kazandıracak sorumuz: DDF Bio Moisture Eye Serum ile ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? (Doldurmadıysanız katılım formumuzu doldurmayı unutmayın)
Giriş Yap | Facebook
kızlar lirenenin sitesindeki iletişim kısmına numune istediğimi uygun bi dille söyledim bugün eve birsürü şeyler göndermişler teşekkürler lirene
link koymayı bilmiyorum canım ama googlea lirene yazıp aratınca nilpa kozmatik çıkıyo iletişim sekmesinde de mail adresi var orayı kullanabilirsin
Melisle tam tadında 1000 kişiye ajvar sos dağıtıyor.
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al / melisletamtadinda?sk=app_284615018234891#! /melisletamtadinda?sk=wall
https://www.facebook.com/VaselineTurkiye?sk=app_216841751699429 kızlar vaselinenin yeni sorusu paylaşılmamışdı sanırım
Evet canım protexden öyle geliyor..protexler yurtiçi kargoyla mı gelıyor. evde yoktum kağıt bırakmışlar..
bana ve eşime. protex aklıma geldı bnmde... gelişim yükstan mı öyle bişey yazıyor gönderici yerınde okunmuyorda :26:
benim proteklerimde geldihand sanıtızer ne demek kızlar ya sıvı sabunmu o şeffaf olan susuz el dezenfekte etme şeysimiki bilemedim ben
protex de sonradan form dolduranlardanım ve geldi setim
2.protexlerimiz geldi..2 sıvı sabun değil canım..biri sıvı sabun, diğeri tam boy sıvı hijyen şeysi..
bir de nestle ilk sen tat paketim geldi,çekmeceli bir kutusu var ,4-5 çeşit çikolatalı püskevit var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?