Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynı kişi defalarca uyarıldı ama her seferinde bilmiyordum pardon oluyor nasıl iş anlamadım.bu arada sizin facete de uygulamalar da problem var mı benim açılmıyor bir türlü

protex ınsallah bızede gelır artık bu urunden bana böğğğğğğğğ geldı :)

durudan bende kolaylıkla 25bın ustu yapabılıorum tıklıorum ınıyor hemen asagıya :)

bıscolatanın onluk takımı cok kalıtelı ınsallah sızede cıkar...

hemendene btmıs galıba yha sımdı baktım yok bısı

2paket sıvı sabun
1mini el hijyeni şeysi,çantalık
1rozet

2.protexlerimiz geldi..2 sıvı sabun değil canım..biri sıvı sabun, diğeri tam boy sıvı hijyen şeysi..

bir de nestle ilk sen tat paketim geldi, çekmeceli bir kutusu var ,4-5 çeşit çikolatalı püskevit var..

oooo şanslı seni 2 protex ve nestleee ohh afiyet olsun nestlede büyük şans ilk 10 kişide olcamda doğru cevabı vercendeeeee :)

oooo şanslı seni 2 protex ve nestleee ohh afiyet olsun nestlede büyük şans ilk 10 kişide olcamda doğru cevabı vercendeeeee :)

1 tane daha gelcek protex:26:..o da anneme..

şekerim şans işte..ilk gün kazandım zaten,herkes farkına varana kadar cvpladım.
artık millet apartta bekliyo..
ama çok değişik şekilli püskeviler..katılın derim..kahveyle iyi gider

ÖNEMLİ DUYURU: Facebook tekrar ayarları değiştirdi, şimdi yaptığınız yorumlar ve beğeniler de google üzerinden görülebiliyor. Bunu engellemek için lütfen bu mesajın yanında benim ismimin üzerine mouse ile gelin, çıkan pencereyi tıklamadan abone yazan kutucuğun üstüne gelin, onu da tıklamadan önünüze bir liste açılacak, açılan listeden "yorumlar ve beğenmeler" i tıklayarak yanındaki işaretin kaldır......ılmasını sağlayın. Aynı seyi ben de sizin gönderinizin birinin üzerinde sizin isminize yapacağım. Böylece yazdığımız yorumların ve beğenmelerin google üzerinde görünebilirliğini ortadan kaldırmış olacağız. Lütfen bu mesajı kopyala yapıştır yaparak duvarınızda yayınlayın ve herkesin bu gizli değişikliği öğrenmesini ve önlemini almasını sağlayın..--bunu herhangi bir arkadaşınızın iletisi üzerinde deneyin,aynı şekilde sizde paylaşın onlar da size yapsınlar..

hmmm... denemeye değer diyosun yani

peeling yapınca insan çok rahatlıyor ya gerçekten

iyi günlerde sür sürüştür
cnm

şansımı denedim bakalım gelicekmi :)

bu nilpayı nasıl yapıyoruz kızlar, iletişim adresine mail mi atayım, güzel birşeye benziyor

bu arada 1 haftadır geçmişi okuyorum, ancak yetiştim topiğin hızına, maşallah yau
tek satır bile kaybetmeyim diye ince ince okuyorum ama yine de bişii kazandığım yok

oooo baya şanslısın yahuuu :) afiyet olsun bu arada valla onu bekleyemem unuturum ben napalım :)))artık :)
acerin cevabı
ACER ethos serisi lüks stil ve rahat denetimler sunar.

teşekkürler tamda onu yapmaya çalışıyordum :)

protexler yurtiçi kargoyla mı gelıyor. evde yoktum kağıt bırakmışlar..
bana ve eşime. protex aklıma geldı bnmde... gelişim yükstan mı öyle bişey yazıyor gönderici yerınde okunmuyorda :26:

tubbik canım ya bu çok zor oyun hiç puan alamıyom parmagım acıyo hala inanki
nasıl 25.000 geciyolar hayret ediyom dogrusu

ben her oynadığımda 25.000 i geçiyorum ama ne yazık ki kazananlar listesinde yokum . walla eşimle birlikte dur durak bilmeden oynadık o kadarda, hatta rüyamda bile taşları görüyordum. ama olmadı

Think Navy | Facebook
birazdan borda soru sorcaklarmış

Cerablade.Seramik.Bıçak | Facebook
kızlar bu sayfada bişiler oluyo ama bişi anlamadım:26:

teknobiyotik facebook sayfasında hediyeli anket var kızlarrr

Kızlar facede doritos akademi diye aratın.kayıt olan ilk 5000 kişiye cips gönderiyorlar

kızlar lirenenin sitesindeki iletişim kısmına numune istediğimi uygun bi dille söyledim bugün eve birsürü şeyler göndermişler teşekkürler lirene

link koymayı bilmiyorum canım ama googlea lirene yazıp aratınca nilpa kozmatik çıkıyo iletişim sekmesinde de mail adresi var orayı kullanabilirsin

Melisle tam tadında 1000 kişiye ajvar sos dağıtıyor.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al / melisletamtadinda?sk=app_284615018234891#! /melisletamtadinda?sk=wall

https://www.facebook.com/VaselineTurkiye?sk=app_216841751699429 kızlar vaselinenin yeni sorusu paylaşılmamışdı sanırım

bakamadım bikaç günlük topladım sağolun

protexler yurtiçi kargoyla mı gelıyor. evde yoktum kağıt bırakmışlar..
bana ve eşime. protex aklıma geldı bnmde... gelişim yükstan mı öyle bişey yazıyor gönderici yerınde okunmuyorda :26:
Evet canım protexden öyle geliyor..

benim proteklerimde geldi hand sanıtızer ne demek kızlar ya sıvı sabunmu o şeffaf olan susuz el dezenfekte etme şeysimiki bilemedim ben

protex de sonradan form dolduranlardanım ve geldi setim

Banada geldi hem eşimin hem benim adıma

ambalajı açınca farkettim ben de canım.
bi de minik sabun var.

benim de 2. setim geldi
3.'yü bekliyorum

bi de markafoni siparişlerimden biri teslim edilemeyecekmiş,aradılar.
20 tl çek veriyoruz özür için dediler.
piki dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…