Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar protex hangi kargo ile geliyor birde ben tatildeydim formu 5 ekimden sdnra doldurup gönderdim acaba olur mu ki

protex yurtici ile geliyor canım..hangi linki doldurdugumuzu bile hatırlamıorum ama umarım gelir..link hala varsa burdan soylesen de tekrar doldursakk

ben kullanıyorum:66::66:

peki memnun musun??? ben yeni uye oldum kendi ceyizime alayım diye de sıpariş verdikce baya bir urun geliyor hediyee

protexten tel geldi eksik adresten dolayı hediyen elime ulaşmamış dünde eve yurtiçi kargo gelmiş o zaman o ne acaba :26::26:

Haley Diaz İmzalı Biscolata Önlüğü

Şule Aktaş

Zuhal Kaya

Sevil Gezer

Dönay Arslan

Şeyma Duvarcı

Yasemin Çerkez

Zehra Oy

Yüksel Damar

Fatmabetül Çoban

Gülay Erbek

Biscolata Starz

Incinaz Çavuş

Nazlı Yıldız

Sinem Yıldız Balaban

Nalan Gülay

Engin Doğan

Bahar Aşcıoğlu

Alper Yeğin

Buket Acarbaş

Fatih Sıray

Özlem Dişlioğlu

Biscolata Şapkası

Sinan Kılıç

Sevil Gezer

Bayram Kayabay

Canan Savcı

Özlem Dişlioğlu

Zehra Soylu

Esra Ertaş

Hatice Sak Sağlam

Bahtiyar Güçlütürk

Nurcan Arı

Tebrik ederim Ruhpastası:71:

protex yurtici ile geliyor canım..hangi linki doldurdugumuzu bile hatırlamıorum ama umarım gelir..link hala varsa burdan soylesen de tekrar doldursakk

peki memnun musun??? ben yeni uye oldum kendi ceyizime alayım diye de sıpariş verdikce baya bir urun geliyor hediyee

çok memnunum 5 yıldan beri kullanıyorum hem sağlıklı hemde şık..herkese geliş fiyatından ver,hediyelernide kendin kullanırsın yada satarsın:46: kuzenim öyle yapıyo

çok memnunum 5 yıldan beri kullanıyorum hem sağlıklı hemde şık..herkese geliş fiyatından ver,hediyelernide kendin kullanırsın yada satarsın:46: kuzenim öyle yapıyo

öyle yapıyorum canım gelişinden veriyorum zatenn pahalı bi de milleti zora sokmanın anlamı yok en yakın arkdaslarım ne de olsa..

Haley Diaz İmzalı Biscolata Önlüğü

Şule Aktaş

Zuhal Kaya

Sevil Gezer

Dönay Arslan

Şeyma Duvarcı

Yasemin Çerkez

Zehra Oy

Yüksel Damar

Fatmabetül Çoban

Gülay Erbek

Biscolata Starz

Incinaz Çavuş

Nazlı Yıldız

Sinem Yıldız Balaban

Nalan Gülay

Engin Doğan

Bahar Aşcıoğlu

Alper Yeğin

Buket Acarbaş

Fatih Sıray

Özlem Dişlioğlu

Biscolata Şapkası

Sinan Kılıç

Sevil Gezer

Bayram Kayabay

Canan Savcı

Özlem Dişlioğlu

Zehra Soylu

Esra Ertaş

Hatice Sak Sağlam

Bahtiyar Güçlütürk

Nurcan Arı

Tebrik ederim Ruhpastası:71:
ben yokum ki bebekkk:26::61:soy isim benzerliği sanırımmm:38:

TESS GERRITSEN’LE TANIŞMAK İSTER MİSİNİZ?

Kasımda Martı Yayınları’nın davetlisi olarak Türkiye’ye gelecek olan Tess Gerritsen’le tanışmak, onu havaalanında karşılayacak şanslı okuyuculardan biri olmak, onunla unutulmaz bir akşam yemeği yemek; size özel imzalı kitaplar, tişörtler kazanmak çok kolay. Bunun için yapmanız gereken tek şey, Tess Geritsen TR sayfasına girip TESS GERRITSEN’LE TANIŞMAK İSTER MİSİNİZ? başlıklı gönderinin altına “TESS GERRITSEN TÜRKİYE’DE” yazıp arkadaşlarınızla paylaşmak. Yorumu en çok beğeni alan 20 kişi, 11 Kasım günü saat 13:00’te İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki tanışma ve karşılama etkinliğine katılmaya hak kazanacak. Yine yorumu en çok beğenilen ilk 10 kişi ise Tess Gerritsen’le akşam yemeği yiyecek. Hepinizi bekliyoruz...

http://www..kk..kk..kk..kk..kk..kk....kk..kk..kk./Tess-Gerritsen-TR/219508638069644

Dergimizden 77 Hediye
Fenerbahçemizin resmi yayın organı olan Fenerbahçe Dergisi, abonelerine muhteşem hediyelerle teşekkür ediyor. Dergimiz, 10 Kasım 2011 Perşembe gününe kadar üye olan ya da hali hazırda üyeliği devam eden ve üyeliğini yenileyen taraftarlarımız arasında noter huzurunda yapacağı çekilişle, 77 ürün kazanma şansı sunuyor.

Hemen 444 19 75 numaralı hattı arayın, Fenerbahçe Dergisi’ne abone olun, bu muhteşem hediyeleri kazanma şansını yakalayın.

ÇEKİLİŞ SONUÇLARI : Çekiliş sonuçları STAR GAZETESİ Fenerbahe Spor Kulb Resmi Sitesi / Trkiye'nin En Gelimi Spor Kulb Portal ve Fenerbahçe Dergisi 16 Kasım 2011 Tarihinde ilan edilecektir. Ayrıca aylık FB dergisinin 2011 Aralık sayısında da kazanan talihliler açıklanacaktır. Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.

Çekiliş ile ilgili olarak detaylı bilgi için Fenerbahçe Dergisi , 0 216 370 93 15 no’lu Faks numarası, (Sesli Telefon ile) iletişimlerinizde 444 1 975 (IVR) hattı veya 0 216 442 98 54 numaralı telefondan irtibata geçebilir ve stratejik çözüm ortağımız olan Tenha Telekomünikasyon Fenerbahçe Dergisi Çağrı Merkezimizin “Taraftar Memnuniyeti” departmanından istediğiniz hizmetleri alabilirsiniz.

Asil talihlilerin hediyelerini almak için son başvuru tarihi: 01.12.2011, yedek talihlilerin hediyeleri almak için son başvuru tarihi 16.12.2011 Bu tarihler arasında başvurmayan talihliler hediyelerini alamazlar. Bu kampanya milli piyango idaresinin 06.10.2011 tarih B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99/2655-9178 sayılı iznine istinaden Tenha Telekomünikasyon Bilgi İşlem Dan.Rek.Paz. San.ve Tic. Ltd.Şti. tarafından düzenlenmiştir.

Çekilişte yer alacak markalar ve ürünleri şöyle:

En Ucuz Cep Telefonu,Notebook Ve Elektronik rnler in Doru Adres elektronik ürünler satış sitesinden 4 taraftarımıza Htc Desire HD Cep telefonu, Nokia C3 Cep telefonu, Samsung S 5570 cep telefonu ya da Toshiba 40lv703 Full Hd Lcd TV ürünlerinden birini kazanma fırsatı;

Discover Online English firmasından 5 taraftarımıza 1 yıllık ücretsiz Global-Fener English eğitim paketi www.discoverist.com;

Dünya Devi Spor Markası adidas’tan; 3 taraftarımıza 3 eşofman takımı ile 3 spor çantası www.adidas.com;

INTERSPOR Spor Ürünlerin Firması’ndan 10 Fenerbahçeli Taraftarımıza 10 adet imzalı futbol topu InterSpor – Ev Tipi ve Profesyonel Fitness Aletleri

Merinos`tan 4 taraftarımıza lisanslı ürünü olan 4 battaniye www.merinos.com.tr;
S.O.S International 5 taraftarımıza 1 yıllık ücretsiz Acil Yardım SOS Internatinal Card üyeliği www.sosambulance.com.tr;

İnka Sportif A.Ş. 14 taraftarımıza 14 adet milli takım aksesuarları www.inkasportif.com;

Star Oyun Aletleri 20 taraftarımıza 10 adet tavla takımı, 10 adet okey takımı Star Oyun Aletleri

Denizbank A.Ş. Finans Hizmetler Grubu’ndan 9 taraftarımıza 9 adet Deniz Yayınları Kültür Seti DenizBank

Dergimizden 77 Hediye - Antu.com

$Fotoðraf0339.webp bitkiselladan kazandıgım sac bakım setimmiş gelen :46: ama protex. hala yokkk :43:

canlarım protex form doldurdum geldi bana ama anneme gelmemiş nereden dolduruyorduk forumu

sitesinden bulamadım teşekkürler şimdiden :70:

Back
X