- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy güldürdün beni vallaa![]()
xxxxxxxxx katılın çekilişeee![]()
kadınlar ne isterden kazanmıştım ama bayaa oldu gelen giden yok mailimmi ulaşmadı acabaaaaa hediyesi gelen oldumu
kadınlar ne isterden kazanmıştım ama bayaa oldu gelen giden yok mailimmi ulaşmadı acabaaaaa hediyesi gelen oldumu
evet canım ben istiyorum![]()
gönderdim canım, güle güle kullansın bebişin...
mavikelebek fairy yarışmasına katılmıştık o yarışma bitti.Yarışmaların çoğu facebookta oluyor.Geçmiş sayfalarda arkadaşlar hangi markaların numune gönderdiğini paylaşmıştı.Hanımlar nasıl numune ıstıyorsunuz?
faırıy numunesını nasıl ısteyecegız?kargo ucretı verıyormuyuz?
facebook dısında numune cekılıs vs olan sıtelerın markaların adlarıjı bırı verebılırmı
güle güle kullan esracım darısı bizlere artık
bende bu ara rüyalarımda durunun banyo keyfi oyununu oynuyorum üşütüyorum galibarıca ederım ınsallahhhh kazanırıkesım wıın kapattırdı benım yuzumden bgun annemlere geldım kafayı yıycem bu kampanyalardan
![]()
selam canımselam kızlar... hoşbuldummm:) oğlumla uğraşıyorum... avona başladım çalışıyorum onunla uğraşıyorum siparişler teslimat falanyeni haberler için teşekkürler kızlar.. ipanaya,dask ve türknete katıldımmm
inşallah olur bakalımmmm... arko ve acer bitti bakalım sonuçları bekliyorum umarım olurr yaaa
![]()
canım son anketten mi kazandın bizim hediyeler geleli çok oluyorkadınlar ne isterden kazanmıştım ama bayaa oldu gelen giden yok mailimmi ulaşmadı acabaaaaa hediyesi gelen oldumu