Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Blog kampanyaları duyuruları yasaktır

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxxxxxx katılın çekilişeee :52:

Internette sürekli uğradığım ve takılmaktan mutlu olduğum nadir yerlerden biri burası. Eğer bu blog kampanyalarından kapanırsa çok üzülürüm. Defalarca da uyarıldı ama galiba burayı reklam yapılan bir yer zannediyor herkes. Daha garip konuşmak istemiyorum ama yeter artık hakikaten...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize teşekkürler kızlar. :16:

Şu Maggi harcı yarışması cok iyi oldu. Evde kim varsa doldurdum. Umarım aynı adrese 1'den fazla yolluyorlardır :1:

maggi ye 1 defa doldurabildim sürekli bakıyorumkaydınız alınmıştır diyor eşim adına da doldurmak istiyorum ama olmuyor nasıl yapıyorsunuz
nasıl yapıyosunuz

kadınlar ne isterden kazanmıştım ama bayaa oldu gelen giden yok mailimmi ulaşmadı acabaaaaa hediyesi gelen oldumu

maillerinde problem vardı bende tekrardanda göndermiştim.bak bak bende boşuna postacı bekliyorum

Arkadaşlar,

Bu topiğe son uyarımdır. Bu topikte sadece kurumsal firmaların çekilişleri, kampanyaları ile ilgili paylkaşımlar yapınız. Burası blog reklamlarının yapılacağı veya blog kampanyalarının duyurulacağı bir topik değilidir. Bloglarınızı sadece KK nın linkini vererek bu bölümde tanıtabilirsiniz :http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-linkler-f216/ Blogunda kadinlarkulubu.com linki verilmeyenler tanıtım yapamayacaklardır.

Güzel paylaşımlar dilerim.

Hanımlar nasıl numune ıstıyorsunuz?
faırıy numunesını nasıl ısteyecegız?kargo ucretı verıyormuyuz?
facebook dısında numune cekılıs vs olan sıtelerın markaların adlarıjı bırı verebılırmı
mavikelebek fairy yarışmasına katılmıştık o yarışma bitti.Yarışmaların çoğu facebookta oluyor.Geçmiş sayfalarda arkadaşlar hangi markaların numune gönderdiğini paylaşmıştı.
Eki Görüntüle 272473

dun cılıt bangden gelen blenderın
güle güle kullan esracım darısı bizlere artık :34:

rıca ederım ınsallahhhh kazanırık :1:esım wıın kapattırdı benım yuzumden bgun annemlere geldım kafayı yıycem bu kampanyalardan :1:
bende bu ara rüyalarımda durunun banyo keyfi oyununu oynuyorum üşütüyorum galiba :1::1::1:

selam kızlar... hoşbuldummm:) oğlumla uğraşıyorum... avona başladım çalışıyorum onunla uğraşıyorum siparişler teslimat falan :1::1::1::27: yeni haberler için teşekkürler kızlar.. ipanaya,dask ve türknete katıldımmm:1: inşallah olur bakalımmmm... arko ve acer bitti bakalım sonuçları bekliyorum umarım olurr yaaa :21:
selam canım :3: yeni işin hayırlı olsun :71:avon yarışması bekliyoruz :1:
kadınlar ne isterden kazanmıştım ama bayaa oldu gelen giden yok mailimmi ulaşmadı acabaaaaa hediyesi gelen oldumu
canım son anketten mi kazandın bizim hediyeler geleli çok oluyor :34:

smileyler geri gelmiş çok mutlu oldum :8::24::46::21::16::21:

Back
X