• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya nesfitte ben de yokum.kampanyadan gayet erken haberimiz olmuştu diye hatırlıorum ben.hepimiz kazandık diye düşünmüo muyduk? sinir oldum 2 kere kazananları ben de gördüm

Gençliğin Resmi Sponsoru CardFinans GO öğrenci evlerinin en büyük sorunlarından biri olan bulaşık konusunu kökten çözüyor :)
Bulaşık fotoğrafını yükle, en çok puanı alan 3 kişiden biri ol, bulaşık makinesini kazan.
Hemen katılmak için; GoGoGo Tutkunları - Bulaşığım Birikti | Facebook

Çok iyiymiş :23: ama hiiç sanmıyorum kazanıcağımı:5: çeyizimede ne iyi olurdu:1::1:
o kadar bulaşıgı bırıktırıp resmını cekeyım derken nısanlından olmayasın bacımmm:60::60::60::60::60::60: kaynana kalpten giderr:57::57::57::57:

ilk defa galiba kızımın şansına milupa mama ve mama kaşığı göndermiş hakketen tebrik etmek lazım firmayı....

bebelac 5 tane hamile ya da 2 yaş altı çocuğu olan arkadaşınızı ad, soyad ve telefon bilgilerini gönderirseniz ancak kasşık maması göndereceğine dair mail atmış çok çıkarcı gördüm bebelacı :37:

:59:

Back
X