Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çooook güzelmiş çok kıskandım güle güle kullan canım.kızlar böyle kişi sınırlı çekilişleri hemen görünce paylaşalım nolur özellikle makyaj malzemesiyseeee![]()
çok uzun sürmedi ya 15 gün önce falan istemiştim irtibata geçmiolar hemen gelio dene şansınıı derimgüle güle kullan canım..
seninle talepten sonra irtibata geçtiler mi yoksa hemen gönderdiler mi..
bi de isen istedikten sonra ne kadar zamanda geldi...
çok mu sordumama 1 aya kadar taşıncaz o mendilleri de çok da merak ediyorum talep etmek istiyorum o yüzden
![]()
çok uzun sürmedi ya 15 gün önce falan istemiştim irtibata geçmiolar hemen gelio dene şansınıı derim
mng kargodan ne geliyodu kızlar son günlerde??:26:
olaydan krem kazandıysan o gelir canım.bana sabah kargodan msj geldi.az öncede kazandığım göz kremi geldi :)
bismillah dedim talep ettim ama bu konularda hiç şansım yok. pavloderm, hero baby, evyap v.s bir sürü firmaya gönderdim gelmedi![]()
olaydan krem kazandıysan o gelir canım.bana sabah kargodan msj geldi.az öncede kazandığım göz kremi geldi :)
Bizim Mutfak
‎3. haftanın birincisi İstanbul Pilavı! İşte bizden tencere dolusu hediye kazanan talihliler;
Bizim Mutfak | Facebook