Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

facede olay krem kazanmışım haberim bile yoktu az önce kargo geldi bi açtım şok oldum.. içindeki notta kazandığınız için ürününüz gelmiştir güle güle kullanın diyordu şok olduuummm :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::32::32::32: 13 mayısta kazanmışımmmm

güle güle kullan cnm.. böyle bir şoka benimde ihtiyacım var:66:

alla allaa nasıl oldu ki öyle.ben de aldım bugün oradan fakat havale yaptım :69:

senin hesabında siparişlerim de ödenen tutar ne kadar gözüküor ? ya karttan çekene kadar 4 lira gözüküordu kartı çekince 29 oldu anlamadım:( mail attım bakim cevaplayacaklarmı :43:

canım internette cümle çeviriciye yazdım senin bu yazdığını şunu verdi:
Dikkat: Yararlanıcı, sanırım Birleşmiş Milletler tarafından Western Union Para Transferi ile 2.500.000 $ USD ($ 2.5Million Dolar) tam telafi edici ödeme aktarmak için yetki verilmiş olarak biz zaten Western Union aracılığıyla 5.000 ABD Doları, gönderdiğiniz sizi bilgilendirmek için yazıyorum (ECOWAS). Bu nedenle Birleşmiş Milletler ve (ECOWAS) Bireyler dünya ekonomisinin çöküşünün nedeni destek olmasıdır. Telefon numaranızı telefon ama internet korsanları vasıtasıyla bilgi vermek için pek çok idi talep olurdu. i size günde sadece 5.000 ABD Doları gönderme olacağını bildiğiniz gibi bize yarına 5.000 ABD Doları göndermek etkinleştirmek için bu 5.000 ABD Doları alabilirsiniz böylece HKN ve gönderici adı e-posta karar verdi. Fon size e-posta adresinizi açılış kullanmak adına gönderildi. 5.000 ABD Doları almak ve bize yarına ödemenizi sağlamak için geri bize e-posta herhangi bir Western Union için bu bilgileri ve acele almak edin.
canım, bu mailde sana günlük para transferi yapılacağını anlatıyor da muhtemelen bu mail uydurma bir mail adresinden geliyor sana çünkü bahsettiği meblayı bahsettiği şekilde sana transfer etmesine imkan yok eğer bir holdingin CEO su falan değilsen :66: bence bu tarz mailler sürekli geliyorsa açmasan daha iyi olur canım virüslü falan olabiliyor bazen çünkü. :61:

Son düzenleme:
havale ücreti okadar çok olur mu ki sanmıyorum.. sanırım sendede aynısı olmuş:53::44: bende arkadaşa katılıyorum şikayet edilmeli.. umarım aklımdan geçen '' kuraalları kabul ediyorumda bununla ilgili bi hile yoktur'':47:

bende senin gibi düşünürek bu şekilde cvp verdim cnm...
var bunda bir gariplik..
bir şekilde çıkarıyorlar indirim çeklerini...

havale ücreti okadar çok olur mu ki sanmıyorum.. sanırım sendede aynısı olmuş:53::44: bende arkadaşa katılıyorum şikayet edilmeli.. umarım aklımdan geçen '' kuraalları kabul ediyorumda bununla ilgili bi hile yoktur'':47:

ben havale ile almadım ki ama :( kredi kartı ile aldım :S ayhh pimpiriklendim :26::18:

sanki bir sorun yaşadın diye hatırlıyorum ben...
yine bir ücret fazlalığı vardı sanki...

37,83 yazıyor canım.canım orada başta sipariş ayrıntıları yazıyor baksana bi detaylı

yok arkadaşlar ben çözdüm olayı.ücretsiz yapacağım havaleyi atmden.o benim dediğim 30 liralık başka bir ücretmiş.bu hediye çeki olayı da mayıs başında başlamış taa.son günde haberimiz oldu anca.oradaki tüm ürünlerden bir tane var zaten.kişiye özel üretiyorlar.yani daha önce ne güzelleri gitti kim bilir.pek fazla seçenek kalmamış şuan için.ama kaliteli bir marka.araştırdım ben :)

yok arkadaşlar ben çözdüm olayı.ücretsiz yapacağım havaleyi atmden.o benim dediğim 30 liralık başka bir ücretmiş.bu hediye çeki olayı da mayıs başında başlamış taa.son günde haberimiz oldu anca.oradaki tüm ürünlerden bir tane var zaten.kişiye özel üretiyorlar.yani daha önce ne güzelleri gitti kim bilir.pek fazla seçenek kalmamış şuan için.ama kaliteli bir marka.araştırdım ben :)

ayhhh özür diliyorum şu an o siteden:69: hemende verveleye verdim sipariş detayına inince 4 yaziy :D:D :15: ne çingen hatunum yaa:47:

hallettiysen sorun yok canımmm...

ben kaçırmışım demek ki hallettiğini yazdıgın msjı..

bende senin gibi düşünürek bu şekilde cvp verdim cnm...
var bunda bir gariplik..
bir şekilde çıkarıyorlar indirim çeklerini...

ben havale ile almadım ki ama :( kredi kartı ile aldım :S ayhh pimpiriklendim :26::18:

diger arkadas cözmüs olayı umarım sende çözersin. Kurallarında cok önemli olanlarda oluyo.:18: Okumak lazım. İnşallah halledersin canım:34:

Back
X