Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kutucuk falan yokki ama linke tıkladım hiçbişey yok :59::59::59::59:

fikrimühime girdiğinizde kampanyalar diye biryer var oraya tıklayınca sayfa açılıyo sayfanın en altına gelin benim şuana bekleyen bi kampanya yok o yüzden hatırladığım kadarıyla yazıyorum açıklamalardan sonra bu kampanyaya katılmak istiyormusunuz diye bişey çıkıyo.sayfaya girince kampanya kısmında bişey yoksa zaten katılacağınız birşey yoktur.

teşekkür ederim cvplar için anladığım kadarıyla geç kalmışım ben neyse bugün sabun geldi evyaptan ilk oldu bi onunla yetineyim :9:

kızlarrr banada ayın 16.da tesekkür mesajı gelmiş bişiler daha yazıyo ilgilendiniz için die v.s ama adres yazmıştım zaten önce yazdıgımda gelir mi yaa sizce banada :27: :1:

süprcekilisden dün kazandım bugün elime ulaştı sephora makyaj temizleme sütü :) 50 mlcik:D:D :36::92:

ARKADAŞLAR senin hayatın senin KONTROLÜN adlı kampanyaya

katılım için mail attım 2. defasında gelen mail yanıtı şudur

mail atmayın boşuna yaniiii:)):43:

Kampanya katılım işleyişimiz şu şekildedir: Uygun hedef kitle profilinde olan FM’lere anketimiz gönderilir. Anket sonrasında kampanya hedef kitlesine ait uygun cevabı cevaplayan FM’lerimize kampanya daveti yollanmış olur. Bu işleyiş tamamen otomatik olarak yapılmaktadır. Bu nedenle herhangi bir FikriMühim’in kampanya başladıktan sonra ekleyip veya çıkarmamız malesef olası değildir.

:97::97:

DENEDİM biliyorumdan mail gelen varmı

olaydan

evinize güzellik uzmanları geliyoo ve evinize 6 kişi davet ediyosunuz size bakım yapılıyo ve bunun sonucundaa size max factör hediye seti veriliyor...

ne işi var elin insanlarının evimde yaa doğru düzgün bişiy yapsalarmış keşkee

Son düzenleme:
mesaj geldi telefonuma mng kargodan bişey gelmiş.acaba koleston boya mı.o hangi kargoyla geliyordu kızlar??denedm biliyorumdan gelen?

Kampanya katılım işleyişimiz şu şekildedir: Uygun hedef kitle profilinde olan FM’lere anketimiz gönderilir. Anket sonrasında kampanya hedef kitlesine ait uygun cevabı cevaplayan FM’lerimize kampanya daveti yollanmış olur. Bu işleyiş tamamen otomatik olarak yapılmaktadır. Bu nedenle herhangi bir FikriMühim’in kampanya başladıktan sonra ekleyip veya çıkarmamız malesef olası değildir.

aynısı banada gelmiş şeymoşummm :84:

ben 3 4 defa attım ona cvp gelmemişti..of bebek istiyodum ben....:43::43::43:

DENEDİM biliyorumdan mail gelen varmı

olaydan

evinize güzellik uzmanları geliyoo ve evinize 6 kişi davet ediyosunuz size bakım yapılıyo ve bunun sonucundaa size max factör hediye seti veriliyor...

ne işi var elin insanlarının evimde yaa doğru düzgün bişiy yapsalarmış keşkee

ben de gliss için yazdım.. aynısını yolladılar :( :84:

Back
X