Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kampanyaya katılırken okumadınmı canım 2 hafta içinde gönderilecektir diye duruma göre uzayıp kısalabiliyor sorun yok 1 haftada gelmez fikrimühimdenneredeyse 1 hafta oldu ben fm şeysini kabul edeli ama hala kargom yok![]()
onaylayım barimFacebook'ta & Style - And Style Davet | Facebook daha önce paylaştım ama iyi sardım ben bunao t-shırt benim olmalı
![]()
bugün evyaptan sabun geldi.hiç beklemiyodum.kuru bi teşekür maili atmışlardı adres istememişlerdi.ama göndermişler.mis gibi kokuyo
![]()
Facebook'ta & Style - And Style Davet | Facebook daha önce paylaştım ama iyi sardım ben bunao t-shırt benim olmalı
![]()
bana gerçek bebekte gelmiyo sahte bebekte.melikemmm bize bebek geliyoooo esas ama fikri mühim bebeki olmayanlara yolluyo
olcak işmi buu amaa
bende :84:
ama olsun napalım benim gerçekk bebekim gelcek bir ay sonraa![]()
evet kazanmıştım.inşallah odur.gelsin artıkkkolay krem olabilir mi ? kazandıysan odur![]()
adresi iletişimden mail atarken adres bölümüne yazmıştım.sanada gelir..Adres istemeden nasıl göndermişler ?
Bana da kuru teşekkür ettilerde o yüzden merak ettim.
evet kazanmıştım.inşallah odur.gelsin artıkkk![]()
sendemi kazanmıştın.çok mu minik ya.mutlaka odur.. 15mlciksen kalk okadar insan arasından kazan 15 ml olsun
![]()
ben de gliss için yazdım.. aynısını yolladılar:84:
bana gerçek bebekte gelmiyo sahte bebekte.canım gerçeği geliyosa sana sahtesi gelmesede olur.en güzeli senin bebekin
![]()
sendemi kazanmıştın.çok mu minik ya.boşunamı heyecan yaptım
![]()