Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Özsüt
Sevgili Özsüt severler, ödüllü yarışmamız bugün saat 14.00'te başlıyor, en hızlı olan kazanacak :) :34:

kıslar huggies ten bebek bezi geldi ama eşimin adınada katılmıştım
1 paket geldi
birde ev yaptan teşekk
r maili geldi banadamı sabun gelecek

o zaman bana da gelir koleston çünkü gelen mailde saç boya rengini sormuştu hem annemden hem de kendimden katılmıştım yakındır gelmesi...

Ana Sayfa | Moda | Ünlülerin Stili

Kazananları açıklıyoruz!

İşte ELLE stil yarışmasının Mayıs ayı birincisi!
ELLE Online stil yarışması sonuçlandı! Haziran için fotoğrafınız hazır mı?

Birinci: Özge Deniz Canevi
İkinci: Melis Kıyıcı
Üçüncü: Gözde Akyıldız

Kazananlar H&M’den hediye çeki ve H&M Organik Shopper çanta kazandı!
Şimdi sıra sende! Yapman gereken tek şey, stilini yansıttığın bir fotoğrafını çekip, ELLE Online'a yüklemek!

Peki en iyi nasıl mı belirlenecek?
Stilini tepeden tırnağa yansıtan bir fotoğrafını, 23 Haziran'a kadar siteye yükle, 24 Haziran itibariyle ay sonuna kadar okuyucular kıyafetini oylasın. Ödüllerse şöyle:

Birinciye H&M'den 100 TL'lik Hediye Kartı ve H&M Organik Shopper çanta
İkinciye H&M'den 75 TL'lik Hediye Kartı ve H&M Organik Shopper çanta
Üçüncüye H&M'den 50 TL'lik Hediye Kartı ve H&M Organik Shopper çanta

kızlarrrrrrrrrrrrrrr BRİLANTTAN aradılar beni kazanmışım ama ne zaman anket doldurdumu hatırlamıyom bilgisi olan var mı bunla ilgili

kızlar denedim biliyorum da kolestonun köpük boyası için deneyim paylaşıp mı? boya kazanılıyor. eğer o şekilde kazanılıyorsa kullanmadan deneyim paylaşırsak birşey olur mu??

hatunlar rexona kitlerim ve 25 ml roll on geldi.sağolsunlar bana ikisini bir arada yollamışlar.rollonun kokusu çok hoş

Kızlar mngden olay kremler mi geliyor banada msj geldi kargonuz var diye :)))) bugün elimde olsa bari izne çıkıyorum meraktan çatlarım :)

bu arada brilantın kendi sitesinde çeyiz seti anketi vardı diye hatırlıyorum tebrik ederim :):52:

Back
X