Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar mngden olay kremler mi geliyor banada msj geldi kargonuz var diye :)))) bugün elimde olsa bari izne çıkıyorum meraktan çatlarım :)

bu arada brilantın kendi sitesinde çeyiz seti anketi vardı diye hatırlıyorum tebrik ederim :):52:

kız sen hala kampanya peşindemi koşuonn balayını da çıkartayım m dion hehehhee :))) allah seni ıslah etsin az evlen git de bize de gelsin bişiyler :)))):54:

kızlar denedim biliyorum da kolestonun köpük boyası için deneyim paylaşıp mı? boya kazanılıyor. eğer o şekilde kazanılıyorsa kullanmadan deneyim paylaşırsak birşey olur mu??

yeni cıkan ürünleri yolluyorlar üyelere ayrıca denemeden paylaşma düşünceini buraya yazman ii olmamış cünkü takip ediyorlar bu forumları site yetkilileri :D

kız sen hala kampanya peşindemi koşuonn balayını da çıkartayım m dion hehehhee :))) allah seni ıslah etsin az evlen git de bize de gelsin bişiyler :)))):54:

o kadar uğraştım daha tatil kazanamadım aslında kazandım ama şu dragon turizmmidir nedir ondan konaklama aktivite bedava yemek kişi başı 89 tlmiş ne bedava ama :))))))
bugün son günüm canım izne çıkıom durmak yok çok masraf yaptık bazılarıda bedava olsun deme ama :P

koleston boyayı etkin dağıtım gönderiyormuş aradım adıma gönderi varmı diye kadın vard dedi ama eksik dağıtımlar olmuş belki onların içinde olabilir gecikebilir dedi :(

olay kremim geldi...acaba kaç yaş için uygun bilen varmı..:26:
$IMG_3823.webp

Peki, sprey ile bronzlaşmanın, cilde zarar veren UV ışınlarını içermeyen tek bronzlaşma yöntemi olduğunu biliyor muydun?
Tatilim Geldi! anketini eksiksiz cevaplayan 10 kişiden biri ol*, yeni nesil cilt bakım ve bronzlaşma sistemi Mystic Tan uygulaması kazan.

* Anketi eksiksiz cevaplayan 50., 100., 150., 200., 250., 300., 350., 400., 450., 500. kişiler, kabin içi sprey ile bronzlaşma yöntemi olan Mystic Tan uygulaması kazanacaktır.

https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=DmMXuZ3mlsm3rKzO8NP2de4v7t5nxqJUsuH4tD8f4/g=

Back
X