Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

koleston boyayı etkin dağıtım gönderiyormuş aradım adıma gönderi varmı diye kadın vard dedi ama eksik dağıtımlar olmuş belki onların içinde olabilir gecikebilir dedi :(

canım ya bende aradım bana hangi firmadan geliyor dedi bende denedimbiliyorum dedim oda öyle bir firmayla çalışmıyoruz dedi sen ne dedin canım firmanın ismine
bende ankete katılmıştım ama bilemiyorum firmayı:43:

canım ya bende aradım bana hangi firmadan geliyor dedi bende denedimbiliyorum dedim oda öyle bir firmayla çalışmıyoruz dedi sen ne dedin canım firmanın ismine
bende ankete katılmıştım ama bilemiyorum firmayı:43:

bana da sordu bende denedimbiliyorumdan sanırım istanbul dedim sistemde görünüyormu adıma dedim evet denedimbiliyorumdan koleston boya görünüyor dedi... sana niye öyle dediler bilemedim.

yaaa kızlar bu olaydan ben kazanıp kazanmadığımı bilmiyom nasın öğrencem ki

Kızlar bana da gelmiş Kolestonun köpük boyası. Ben böyle bişey olacağını hiç düşünmemiştim sürpriz oldu. Bana geldiyse size de gelir merak etmeyin. Tabi anket cevapladıysanız.

kızlar olay kampanyası nedir ne degıldır nerden ve nasıl basvurabılıyoruz yaabı kac gun gırmıyorum herseyı kacırıyorumm:34:

gimoradan alışveriş yapanlar ürünler kaç günde gelir acaba...2liralık küpemi bekliyorumda:64:

Back
X